Croset ή αλλιώς ρούχα από βελονάκι. Τα φοράς και εκτός παραλίας;

Όσον αφορά το beachwear τα croset ρούχα ή αλλιώς τα ρούχα από βελονάκι, είναι ότι πιο καλοκαιρινό μπορείς να φανταστείς. Όταν τα σκέφτεσαι, θυμάσαι ερημικές παραλίες, κοκτέιλ και χαλαρή διάθεση, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να τα αποκλείσεις και από κάποια city look.

Tα crochet  ρούχα ήταν για μία ακόμη φορά δελεαστικά και αυτή την σεζόν για τους μεγάλους οίκους και οι σχεδιαστές μας έδειξαν ρούχα σε αυτό το ύφος για όλη μέρα και όχι μόνο μόνο για την παραία. Στον οίκο Celine, ο Hedi Slimane συνδύασε λευκά  croset τop με τζιν παντελόνια και πρότεινε wrap croset φορέματα για πρωινές εμφανίσεις ενώ τα σέταρε τέλεια με seventies καπέλα.

Saint Laurent

Saint Laurent

  Ο Giambattista Valli μας προτείνει μικροσκοπικά croset top με μακριές φούστες ή εναλλακτικά αν θες με καλοκαιρινά παντελόνια σε μία πιο city εκδοχή του καλοκαιρινού αυτού κομματιού, ενώ η Gabriela Hearst το έχει εντάξει σαν λεπτομέρεια σε μακριά λευκά φορέματα.

 

Giampatista Valli

Gabriela Hearst

Εκτός από τα ρούχα υπάρχουν και τα croset αξεσουάρ που μπορείς να δοκιμάσεις και να εντάξεις αυτή την τάση στην καθημερινότητα σου μέχρι να φύγεις για το νησί!

Read More

And More