Δέκα ονόματα από το χώρο της μόδας που ψάξαμε περισσότερο μέσα στο 2018 (σύμφωνα με την Google)

Κάθε τέλος του χρόνου, η Google βγάζει στη δημοσιότητα τα top θέματα που έψαξε το κοινό στη διάρκεια της χρονιάς. Όσον αφορά στον χώρο της μόδας υπάρχει μια λίστα με δέκα ονόματα που κατάφεραν να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου με αποτέλεσμα να τα πληκτρολογήσουν αρκετές φορές σε αυτήν τη μηχανή αναζήτησης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Google στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Gianni Versace που ίδρυσε τον ομώνυμο οίκο το 1978. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η αδερφή του, Donatella, ενώ στην ένατη ο συνέταιρός του Antonio D’Amico.

Το ενδιαφέρον για τον διάσημο Ιταλό σχεδιαστή κορυφώθηκε όταν η σειρά “Gianni Versace: American Crime Story” προβλήθηκε στο BBC τον Φεβρουάριο. Η σειρά επικεντρώθηκε στη δολοφονία του Versace το 1997, στην έρευνα που ακολούθησε μετά το θάνατό του και στα γεγονότα που οδήγησαν μέχρι τη στιγμή που ο δολοφόνος του, Andrew Cunanan, τράβηξε τη σκανδάλη.

Στη σειρά πρωταγωνιστούσε ο Darren Criss, η Penelope Cruz, ο Edgar Ramirez και ο Ricky Martin και εκτός των άλλων, έδειχνε τη σχέση της Donatella με τον Gianni και το ρόλο της ως creative director του οίκου μετά το θάνατό του. Η σειρά ήταν υποψήφια για εννέα Emmy Awards και κατάφερε να κερδίσει τα τρία.

Τέλος, η λίστα της Google περιλαμβάνει μοντέλα, φωτογράφους και fashion brands που κέντρισαν το ενδιαφέρον του κόσμου. Αναλυτικά:

  1. Gianni Versace
  2. Agyness Deyn
  3. Donatella Versace
  4. H&M Moschino
  5. Mario Testino
  6. Alexander McQueen trainers
  7. Alexi Lubomirski
  8. Georgina Chapman
  9. Antonio D’Amico
  10. Kaia Gerber

Read More

And More