Δεν ξέρεις τι τσάντα να αγοράσεις; Ίσως η Olivia Palermo σε βοηθήσει

Δεν ξέρεις τι τσάντα να αγοράσεις; Ίσως η Olivia Palermo σε βοηθήσει | tlife.gr

Μπήκαμε στην Άνοιξη και ξέρω πολύ καλά ότι αυτό που έχεις στο μυαλό σου, αυτό που σκέφτεσαι, αυτό που σε προβληματίζει είναι σε τι τσάντα θα επενδύσεις αυτήν τη νέα σεζόν που διανύουμε. Να σου πω την αλήθεια το βρίσκω λογικό να θες μια πιο ανοιξιάτικη, με κάπως fresh αέρα, αρκετά ενημερωμένη που θα προσαρμοστεί τέλεια στα spring looks σου και που φυσικά θα φέρει μαζί της την ανάλογη αισθητική, αφού βαρέθηκες πια το “βαρύ” mood του χειμώνα. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρεις τι να διαλέξεις για να είσαι στιλάτη και κομψή στις καθημερινές σου εμφανίσεις. Ίσως η επιλογή της Olivia Palermo σε βοηθήσει…

Η fashion blogger και fashion icon, υπέκυψε στην τάση του vintage και του parisian style και για αυτό επέλεξε μια mini box bag με πλεκτά στοιχεία.

Σε αυτό το σημείο θέλω να σου πω πως οι οίκοι αυτήν τη σεζόν, επηρεάστηκαν από το στιλ των Γαλλίδων και αποφάσισαν να εντάξουν στα trends αυτό το αξεσουάρ που τα parisian girls φορούν τις τελευταίες δεκαετίες. Πλεκτές τσάντες από ψάθα, δέρμα ή ξύλο, που φυσικά φοράς κι εκτός παραλίας. Η Olivia φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην υποκύψει σε αυτήν την τάση, και ίσως δεν καταφέρουμε να αντισταθούμε ούτε εμείς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεις παρόμοια σχέδια σε πολλές οικονομικές αλυσίδες. Εγώ έχω ξεκινήσει να κάνω μια έρευνα και βρίσκομαι ήδη πολύ κοντά στην απόκτησή της.

READ more