Δεν θα πιστέψεις πόσο κοστίζει το κιμονό της Beyonce!

Η Beyonce σίγουρα είναι μια από τις πιο καλοντυμένες σταρ, που δύσκολα πέφτει σε στιλιστικές παγίδες και λάθη. Για ακόμα μια φορά λοιπόν η όμορφη τραγουδίστρια έκανε μια εμφάνιση που άξιζε την προσοχή μας και που εύκολα θα μπορούσαμε να αντιγράψουμε.

Η ίδια παρευρέθηκε με την οικογένεια της στο NBA All-Star basketball στη Νέα Ορλεάνη, φορώντας ένα σκισμένο jeans, ένα basic t-shirt, πέδιλα και εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Το statement κομμάτι όμως που έκανε τη διαφορά ήταν το μεταξωτό κιμονό που ολοκλήρωσε το σύνολο της, το οποίο έφερε την υπογραφή του οίκου Gucci και η τιμή του ανέρχεται στα 22,000 δολάρια. Ναι, πολύ καλά διάβασες.

Επιπλέον και η μικρή της κόρη φόρεσε ένα φόρεμα του Gucci σε πράσινο χρώμα, η τιμή του οποίου έφτανε τα 1,790 δολάρια.

Παρόλο λοιπόν που η Queen B όλο και… φουσκώνει, διατηρεί πάντα άψογο στιλ και super αισθητική, επιλέγοντας πάντα τα πιο lux κομμάτια για τις εμφανίσεις της. Για να φρεσκάρω λίγο τη μνήμη σου θα σου θυμίσω πως η ίδια έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της μέσα από μια φωτογράφηση που φορούσε εσώρουχα Agent Provocateur, ενώ έπειτα την είδαμε με φουσκωμένη κοιλιά στο stage των Grammy’s φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Peter Dundas.

Read More

And More