Μakeover

Δες πως ο οίκος Valentino ανανέωσε το αγαπημένο μας τζιν

Ο Pierpaolo Piccioli, creative director του οίκου Valentino, παρουσίασε τη συλλογή για την άνοιξη του 2021 όχι στο Παρίσι, όπως συνήθως, αλλά στο Μιλάνο ως ένδειξη υποστήριξης για την πατρίδα του, την Ιταλία, η οποία έχει καταστραφεί τόσο πολύ από η πανδημία. O ταλαντούχος σχεδιαστής θέλει αυτή την περίοδο μέσα από την δουλειά του, να δημιουργεί γέφυρες επικοινωνίες και συνεργασίας που θα φέρουν ενότητα και νέα ήθη στον κόσμο της μόδας που δοκιμάζεται και αυτός με την πανδημία.

Ο σχεδιαστής λοιπόν έκανε μία αιφνιδιαστική συνεργασίας με την Levi’s για ένα αγαπημένο μας τζιν: το 517!. Το αποτέλεσμα είναι ένα ευθυγραμμισμένο, μονόχρωμο μοντέλο το οποίο είναι πλατύτερο από το γόνατο προς τα κάτω, και το είδαμε στο catwalk λίγες μέρες πριν.

Τα 517 εμφανίστηκε πρώτη φορά στα ράφια με τα τζιν της εταιρείας το 1969, χρονιά με  διαμαρτυρίες ενάντια στο Βιετνάμ και ειρηνικές συγκεντρώσεις (Woodstock).

Στον οίκο Valentino το είδαμε να φοριέται με top που είχαν sheer ύφασμα και βολάν ή με κλασικό λευκό blazer και πουκάμισο,  ενώ τα παπούτσια που το συνδύασε ο Piccioclli ήταν οι signature μυτερές μπαλαρίνες του οίκου.

 

Read More

And More