Δες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των σταρ αυτήν την εβδομάδα και ψήφισε το πιο stylish look

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

Monica Bellucci

H Belluci ήταν καλεσμένη στο show της Chanel και επέλεξε ένα tweed wrap παλτό από την Chanel Fall 2019 collection του οίκου, που συνδύασε με μαύρα γυαλιά και clutch bag.

 

Sienna Miller

H Sienna Miller επέλεξε ένα παλτό με statememt μανίκια από την Louis Vuitton Fall 2019 συλλογή του οίκου, για να παρακολουθήσει το ανάλογο show και το συνδύασε με τσάντα από την ίδια collection και patent γόβες.

 

Karlie Kloss

Η Karlie Kloss λίγο πριν δει το show του οίκου Louis Vuitton, με mini blue φόρεμα, black lace up booties και tech color round bag όλα από την Louis Vuitton Fall 2019.

 

Emma Stone

H Εmma Stone με tartan mod’s style παλτό Louis Vuitton που συνδύασε με stripe pumps και leather bag του οίκου, λίγες μέρες πριν στο Παρίσι για την Paris Fashion Week.

 

Marion Cotillard

H Μarion Cotillard με total Chanel look, κάπα, φόρεμα σε black & white συνδυασμό, με over the knee boots και chain bag, αφήνει το ξενοδοχείο της για να παρευρεθεί στο show του οίκου της Fall Winter 2019 collection του.

 

Alexa Chung

Η Alexa Chung συνδύασε μία leather καμπαρντίνα Miu Miu με γόβες σε μαύρο χρώμα και purple suede bag, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

 

Poppy Delevingne

H Poppy Delevingne στο Παρίσι για το show του Μiu Miu με total look από τον οίκο, silk φούστα με sexy front cut συνδυασμένη με ruffle details πουκάμισο, ασημένιες γόβες και chain bag.

 

Victoria Beckham

H Beckham επέλεξε ένα σύνολο από την Winter 2019 συλλογή της, μπλε midi φόρεμα με camel wool παλτό που συνδύασε με red sock μπότες και extra large black γυαλιά ηλίου.

 

Caroline Daur

Η Caroline Daur φθάνει στο show της Lacoste, με μπεζ παντελόνι και print πουκάμισο του οίκου, κρατάει μία Celine τσάντα και φοράει μαύρα γυαλιά ηλίου.

 

Alicia Vikander

Η Alicia Vikander βρέθηκε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει το Fall Winter Show του οίκου Louis Vuitton, επέλεξε ένα φόρεμα από την νέα συλλογή του οίκου με prints στο πάνω μέρος που συνδύασε με round floral τσάντα και cross stipe pumps σε μαύρο χρώμα.


Read More

And More