Δες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των σταρ αυτήν την εβδομάδα και ψήφισε το πιο stylish look

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

1.Olivia Culpo

Η Olivia Culpo εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας “A Vigilante” στο Los Angeles, με high neck crepe φόρεμα Marc Jacobs.

 

2. Mandy Moore

H Mandy Moore σε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, με μαύρη ολόσωμη φόρμα Stella McCartney, πέδιλα Versace και κοσμήματα Eriness.

 

3. Rita Ora

H Rita Ora σε fashion event λίγες μέρες πριν επέλεξε λευκό κουστούμι Escada που συνδύασε με κόκκινη δερμάτινη τσάντα Escada και λευκές μπότες.

 

4.Heidi Klum

H Heidi Klum στο Hong Kong με μαύρη maxi δημιουργία Versace, εντυπωσιακά κοσμήματα με διαμάντια και μικρό μαύρο clutch.

 

5.Natalia Vodianova

H Natalia Vodianova στα Fashion Trust Arabia Prize που έγιναν στο Qatar με λευκό φόρεμα Valentino με bow detail στο λαιμό. Το συνδύασε με κόκκινες ankle strap γόβες.

 

6. Jourdan Dunn

H Jourdan Dunn εμφανίστηκε στα Fashion Trust Arabia Prize, με σατέν gown σε κίτρινη απόχρωση, που την συνδύασε με εντυπωσιακό κολιέ και φούξια γόβες.

 

7.Lupita Nyong’o

Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε ένα πλεκτό σύνολο Dorothee Schumacher που το συνδύασε με χακί παλτό, μπεζ mini tote bag και peach color γόβες.

 

8.Alessandra Ambrosio

Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε στην Doha για τα βραβεία Fashion Trust Arabia Prize και φόρεσε μία δημιουργία Balmain με έντονα ruffle σχέδια και τονισμένη μέση. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με silver πέδιλα και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

 

9.Victoria Beckham

H Victoria Beckham στην Doha για τα Fashion Trust Arabia Prize βραβεία με μαύρο κουστούμι και μεταξωτό πουκάμισο που έχει εντυπωσιακό high neck σχέδιο, συνδυασμένα με κλασικές μαύρες γόβες και μαύρο clutch, όλα από την προσωπική της collection.

 

10.Nadine Leopold

Η Nadine Leopold, μοντέλο της Victoria’s Secret σε πρόσφατη εμφάνισή της με preppy style, συνδύασε μία tartan καμπαρντίνα Essentiel Antwear με μπεζ wide leg παντελόνι και two tones γόβες.

 


Read More

And More