Δες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των σταρ αυτήν την εβδομάδα και ψήφισε το πιο stylish look

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

1. Miranda Kerr

H Μiranda Kerr ενώ διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, επέλεξε για glam event στο οποίο εμφανίστηκε, μια ροζ maxi gown Alex Perry με ντραπέ σχέδιο που συνδύασε με λαμπερά κοσμήματα.

 

2. Emilia Clarke

Η Emilia Clarke εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Game of Thrones, με μία εντυπωσιακή custom Valentino gown σε γκρι και τιρκουάζ απόχρωση από μεταξωτό τούλι.

 

3. Kendall Jenner

Η Κendall Jenner στο Σίδνεϋ, για το opening του νέου flagship store του οίκου Tiffany & Co, με κοσμήματα από το διάσημο brand, και mini pink δημιουργία με φτερά του οίκου Ingie Paris.

 

4. Shay Mitchell

 

Η Shay Mitchell με satin ροζ φόρεμα Νedo & Negret Taciroglou, που είχε sequin details και φτερά, το οποίο συνδύασε με metallic πέδιλα και μαύρο clutch.

 

5. Alessandra Ambrosio

Η Alessandra Ambrosio με μεταξωτή ολόσωμη φόρμα, σε τερακότα απόχρωση, με lingerie λεπτομέρεια, την οποία συνδύασε με pvc mules και χρυσά βραχιόλια.

 

6. Charlize Theron

Η Charlize Theron με εντυπωσιακή δημιουργία Αlexander McQueen σε μαύρο χρώμα, συνδυασμένη με leather μαύρες μπότες.

 

7. Olivia Munn

Η Οlivia Munn με one tone σύνολο, φόρεσε σακάκι με φτερά και ψηλόμεσο shorts τα οποία και συνδύασε με nude γόβες και satin clutch.

 

8. Rosie Huntington-Whiteley

H Rosie Huntington-Whiteley σε ένα beauty event λίγες μέρες πριν, επέλεξε cargo pink ολόσωμη φόρμα και suede μπότες, όλα Isabel Marant.

 

9. Olivia Wilde

H Οlivia Wilde με sequin tuxedo σε πράσινη απόχρωση Εlie Saab από την Fall Winter 2019 συλλογή που συνδύασε με classic μαύρες γόβες.

 

10. Stella Maxwell

Το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε με ένα μπλε satin slip φόρεμα Alessandra Rich, που το συνδύασε με rock leather jacket και retro shoulder bag.


Read More

And More