Site icon TLIFE

Δες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των σταρ αυτήν την εβδομάδα και ψήφισε το πιο stylish look

Aν αναζητάς, λοιπόν, έμπνευση για τις βραδινές, αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις, δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα, όμως, είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο. Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

1.Julianne Moore

H Julianne Moore εμφανίστηκε στο show του Louis Vuitton Cruise 2020 με total look από την νέα collection, jacket με γούνινη κάπα και sequin φούστα.

2. Cate Blanchett 


Η Cate Blanchett επέλεξε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα απο την Louis Vuitton Cruise 2020 συλλογή του οίκου για να παρακολουθήσει το show.

3. Αnna Hathawey

Η Αnna Hathawey στην πρεμιέρα της ταινίας “The Hustle’”στο Los Angeles επέλεξε μαύρη ολόσωμη φόρμα του οίκου Εlie Saab.

4. Emma Stone


H Emma Stone φόρεσε ένα σμαραγδί turtle neck top και το συνδύασε με ψηλόμεσο λευκό παντελόνι και metallic ζώνη όλα από την νέα συλλογή Louis Vuitton Cruise 2020.

5. Natalia Vodianova 


Η Natalia Vodianova εμφανίστηκε στην Νέα Υόρκη με total look Louis Vuitton, δερμάτινη φούστα με βολάν και print top, που συνδύασε με suede πέδιλα.

6. Lily Collins


Η Lily Collins με εντυπωσιακή δημιουργία του Ronald van der Kemp από την Spring 2019 Haute Couture collection, metallic multi-colored φούστα και sculptural top με square σε μία glam εμφάνιση στο red carpet.

7. Jacqui Ainsley

Η Jacqui Ainsley  σύζυγος του Guy Ritchie τον συνόδευσε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας “The Aladdin” και επέλεξε μία sequin gown της σχεδιάστριας Temperley London σε πράσινες και silver αποχρώσεις.

8. Halle Berry

Η Halle Berry με μαύρη ολόσωμη φόρμα Cushnie που έχει sexy detail στο ντεκολτέ σε πρόσφατη εμφάνιση της.

9. Victoria Beckham

Η Victoria Beckham με total look Victoria Beckham AW19 που συνδύασε με red sock boots της συλλογής της και Celine γυαλιά ηλίου.

10. Ella Ross

Το μοντέλο Ella Ross επέλεξε μία lace ολόσωμη φόρμα του σχεδιαστή Michael Κors με wide leg σχέδιο.


Ψήφισε την πιο καλοντυμένη

© 2024 tlife.gr