Δες τις πρώτες εικόνες από τη νέα συλλογή της Swarovski για την ερχόμενη σεζόν!

Κάθε σεζόν, η ξεχωριστή λάμψη της Swarovski πρωταγωνιστεί σε μια νέα ιστορία και προσκαλεί τις γυναίκες να εξερευνήσουν και να αναδείξουν την πολύπλευρη προσωπικότητά τους. Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018, το brand αναβαθμίζει με ονειρεμένο τρόπο τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ με τη συλλογή της Crystal Tales.

Η χρωματική παλέτα που αποτελείται από πλούσιες αποχρώσεις όπως το χρυσό, το βαθύ μπλε, το ζαφείρι, το βυσσινί και το σμαραγδί προσδίδουν ανεπιτήδευτα μια αίσθηση γοητείας σε κάθε εμφάνιση, πρωινή ή βραδινή. Η Swarovski απογειώνει το όραμά της για τη θηλυκότητα με πολύ μοντέρνα σχέδια, αμέτρητα layers από μακριά μενταγιόν και γούρια, τολμηρά δαχτυλίδια κοκτέιλ, λεπτεπίλεπτα κομμάτια και περίτεχνα σκουλαρίκια.

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να λάμψετε φέτος το φθινόπωρο με την περιζήτητη Swarovski Remix Collection, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα ακόμα περισσότερων τρόπων έκφρασης του προσωπικού στυλ με την προσθήκη της νέας σειράς Swarovski Remix Charms που περιλαμβάνει λαμπερά γράμματα με κρύσταλλα pavé και χρωματιστά στοιχεία γενέθλιων λίθων. Βασική πηγή έμπνευσης αποτέλεσε ο φανταστικός κόσμος του δάσους, που εμπλουτίζει με κάθε τρόπο τη συλλογή.

Η σεζόν κλείνει εντυπωσιακά με μια Χριστουγεννιάτικη συλλογή, εμπνευσμένη από τα παραμύθια. Η χαρακτηριστική λάμψη της Swarovski βρίσκεται παντού στο μαγευτικό δάσος, ανεξίτηλη μέσα στο χρόνο, και εμπνέει όλους όσοι προσφέρουν δώρα στον κόσμο να σκορπίσουν χαρά, αγάπη και λάμψη. Η διάθεση είναι μαγική και ποιητική, τόσο στις καθημερινές φιγούρες -όπως στη σειρά Louison που εμπνέεται από τα παγωμένα χειμωνιάτικα φύλλα-, όσο και στα εκθαμβωτικά δώρα.

Αυτή η αστραφτερή γκάμα προϊόντων ενσαρκώνει την αισθητική υπογραφή της επωνυμίας και κάνει πραγματικότητα τη φιλοσοφία “Brilliance for all”, δίνοντας στη μοναδική προσωπικότητα κάθε γυναίκας τη δυνατότητα να λάμψει με σχέδια εμπνευσμένα από τις τάσεις της μόδας, μοντέρνα και ευέλικτα.

Read More

And More