Δες το συγκλονιστικό show του Saint Laurent στην… έρημο!

ο Anthony Vaccarello παρουσίασε τις δημιουργίες του για τη συλλογή Saint Laurent Summer 2021, στην οποία έδωσε τον τίτλο “Ι wish you were here” κι η οποία, όπως δηλώνει,είναι αφιερωμένη στην ελευθερία της κίνησης”.

 

Μπορεί ο σχεδιαστής να λατρεύει το φωτεινό τοπίο του Παρισιού το βράδυ και ιδιαίτερα τον Πύργο του Άιφελ, αλλά αυτή την φορά τον απαρνήθηκε για χάρη της ερήμου! Άλλωστε ο οίκος έχει σχέση με τα τοπία της Βόρειας Αφρικής, αφού ο Yves Saint Laurent ιδρυτής του οίκου, γεννήθηκε στην Αλγερία.

Για να καταφέρει να αποδώσει καλύτερα του όραμά του ο Anthony Vaccarello, τωρινός καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, χρειάστηκε να αναζητήσει σχέδια από τα YSL αρχεία, και συγκεκριμένα τα “thick jersey” σχέδια του Yves Saint Laurent από τα 60s.Το συγκλονιστικό fashion film ξεκινά με το μονόγραμμα του οίκου ΥSL, αριστοτεχνικά σχεδιασμένο σε μία, απόκρημνη πλευρά της άγονης γης.‘’Η έρημος για μένα, συμβολίζει αυτή τη λαχτάρα για γαλήνη, ανοιχτό χώρο, πιο αργό ρυθμό. Τα ρούχα είναι επίσης πιο μαλακά, το πνεύμα της συλλογής είναι πιο ευγενικό, απογυμνωμένο” δήλωσε ο Vaccarello.

 Το ασπρόμαυρο δήλωνε ισχυρή παρουσία στην νέα συλλογή, με ντελικάτα πουκάμισα και ποδηλατικά κολάν, militairy αναφορές και 60’s πανωφόρια με statement ψυχεδελικά floral και γούνινα φινιρίσματα. Μια συλλογή ανεπανάληπτη από τον γαλλικό οίκο για αυτό το καλοκαίρι.

Δες όλο τα show εδώ:

Read More

And More