Διαγωνισμός: 7 τυχερές θα κερδίσουν από ένα μαγιό! Μπες στην κλήρωση

Έχεις ήδη μπει στο mood του Καλοκαιριού; Έχεις ήδη αρχίσει να σκέφτεσαι τις διακοπές, τα μπάνια και την πρώτη εμφάνιση στην παραλία; Σίγουρα η γυναικεία φύση σου έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για τις πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις και εμείς παρέα με την Triumph αναλαμβάνουμε το μαγιό σου για φέτος!

Μπες στον διαγωνισμό και μπορεί να είσαι εσύ ένα από τα 7 κορίτσια που θα κερδίσουν από ένα εντυπωσιακό μαγιό στο σχέδιο και στο μέγεθος της αρεσκείας τους. Μην χάσεις την ευκαιρία!

Ο τρόπος;
Πολύ απλός! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και μπορεί να είσαι εσύ αυτή που θα φορέσει ένα από τα πιο glamorous bikini της σεζόν.

Οι συλλογές μαγιό της Triumph, αποτελούν κάθε σεζόν την πιο glamorous επιλογή. Παίζουν με τα σχήματα, τα χρώματα, με mix and match επιλογές, ακολουθώντας πιστά τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Συνδυάζοντας την απόλυτη classy αίσθηση με τα ωραία designs και τα must χρώματα με τα θηλυκά κοψίματα, καταφέρνουν να ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Επειδή τα μαγιό αποτελούν για εμάς τις γυναίκες την πιο hot προτεραιότητα για το καλοκαίρι, η Triumph έρχεται και υπογράφει αυτή την επιτυχία….πάρτε μέρος λοιπόν στο διαγωνισμό και αποκτήστε το δικό σας μαγιό Triumph!

Read More

And More