Site icon TLIFE

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα ταξίδι στη Βερόνα και παρακολούθησε το υπερθέαμα Ιntimissimi Οn Ice!

Κέρδισε μια θέση στην Arena της Βερόνα για να παρακολουθήσεις μαζί με ενα φίλο/η το μοναδικό υπερθέαμα INTIMISSIMI ON ICE και να απολαύσεις τον σπουδαίο ιταλό τενόρο Andrea Bocelli αλλά και τους διεθνείς πρωταθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ Carolina Costner, Stephane Lambiel και Evgeni Plushenko (7 και 8 Οκτωβρίου 2016).
Φέτος, το κορυφαίο πολιτιστικό event που συνδυάζει τη μόδα με το καλλιτεχνικό πατινάζ και πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα του κόσμου της μόδας και των media λόγω της υψηλής αισθητικής της παραγωγής και των εκλεκτών καλεσμένων, δίνει τη δυνατότητα σε κάποιους φίλους της IΝΤΙΜΙSSIMI να παρευρίσκονται εκεί δωρεάν και να το παρακολουθήσουν πρώτοι απο όλους στις 6 Οκτωβριου 2016.
Παράλληλα, ο νικητής του διαγωνισμού μαζί με ακόμα 1 άτομο θα φιλοξενηθεί σε ξενοδοχείο με πρωινό και θα ξεναγηθεί στην πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας.

Για να αποκτήσεις τη δυνατότητα να ζήσεις μια τέτοια αποκλειστική εμπειρία δωρεάν, πάρε τώρα μέρος στο διαγωνισμό:
Από τις 22/8 έως 4/9/2016, με αγορές 50€ και άνω στα καταστήματα INTIMISSIMI, συμμετέχεις στη τελική κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 5/9/2016!


© 2024 tlife.gr