Διάσημες που λάτρευαν τις φόρμες πολύ καιρό πριν την καραντίνα

Μένουμε σπίτι, δουλεύουμε από εκεί και φοράμε σχεδόν κάθε μέρα φόρμες για άνεση και καλή διάθεση. Λίγες φορές μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο, πιο βολικό για stay home εμφάνιση, εκτός αν έχεις skype ή zoom meeting. Oι φόρμες ήταν κατ’ εξοχή το ρούχο που επιλέγουμε για την χαλάρωση του σπιτιού μας και σήμαιναν το τέλος της δουλειάς και της απαιτητικής καθημερινότητας.

Τώρα πια έχουν γίνει το all day look, λόγω καραντίνας για όλες, παρόλα αυτά για κάποιες διάσημες ήταν ανέκαθεν αγαπημένη επιλογή, πολύ καιρό πριν.

Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές.

Gigi Hadid

Τις φορούσε πολύ συχνά και μάλιστα της συνδύαζε με πουκάμισο ή fur mules εκτός από ένα athleisure look που είναι το προφανές, λευκές ή με χρώματα pastel συνήθως αποτελούσαν συχνά off duty σύνολα της.

Ηailey Bieber

Τις λατρεύει και πάντα τις συνδυάζει με χρυσούς κρίκους και μαύρα γυαλιά ηλίου, λευκές με χρώματα ή logos, θα την δεις να τις επιλέγει πολύ συχνά και να μας δίνει και styling tips προσθέτοντας  belt bags και σκουφάκια.

Rihanna

Για το αεροδρόμια ή για βραδινή έξοδο η Rihanna πολλές φορές επιλέγει φόρμες και τις έχει στην ντουλάπα της όχι μόνο για cocooning.

Read More

And More