Dior: Η Mia Goth νέα μούσα του οίκου λίγες μόνο μέρες πριν το πρώτο show του Jonathan Anderson στο Παρίσι

Λίγες ημέρες πριν από την πολυαναμενόμενη πρώτη παρουσίαση της γυναικείας συλλογής του Jonathan Anderson για τον οίκο Dior, ανακοινώθηκε ότι η Mia Goth αναλαμβάνει τον ρόλο της νέας ambassador του brand. Η αποκάλυψη έρχεται σε μια περίοδο έντονης δημιουργικής ανανέωσης για τον Dior, ο οποίος μέσα σε λίγες εβδομάδες έχει ανακοινώσει συνεργασίες με τη Mikey Madison και τη Greta Lee, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή υπό την καθοδήγηση του Anderson.

Η Mia Goth, η Βρετανίδα ηθοποιός με τη χαρακτηριστική φυσιογνωμία και τις έντονες ερμηνείες σε ταινίες όπως Suspiria και MaXXXine, θεωρείται σήμερα μια από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες του κινηματογράφου. Ο Dior την περιέγραψε ως «ατρόμητη, ξεχωριστή και μαγνητική», με την ατομικότητά της να αποτελεί βασικό στοιχείο της νέας συνεργασίας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WWD (@wwd)

Η ανακοίνωση ήρθε την κατάλληλη στιγμή: η καριέρα της Goth βρίσκεται σε πλήρη άνοδο. Πρόσφατα, εμφανίστηκε στο 82ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου πρωταγωνιστεί στην ταινία Frankenstein του Guillermo del Toro, δίπλα στους Jacob Elordi και Oscar Isaac. Για την περίσταση, η Goth περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μια εντυπωσιακή δημιουργία του ίδιου του Anderson — ένα σοκολατί φόρεμα από σατέν με φιόγκο, που τράβηξε τα βλέμματα των φωτογράφων.

Σε επίσημη δήλωση, ο Jonathan Anderson χαρακτήρισε τη Mia Goth «μια σύγχρονη γυναίκα Dior, της οποίας η δύναμη και η ενσυναίσθηση λάμπουν τόσο στην οθόνη όσο και εκτός αυτής», τονίζοντας πως η ίδια αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον ίδιο από καιρό.

REUTERS/Remo Casilli TPX IMAGES OF THE DAY

Από την πλευρά της, η ηθοποιός μίλησε με θαυμασμό για την ιστορία του Dior και τη δημιουργικότητα του Anderson:
«Η οπτική του, σε συνδυασμό με τη διαχρονικότητα του οίκου, με συγκινεί βαθιά. Η συνεργασία αυτή είναι για μένα και προσωπική και φιλόδοξη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 REUTERS/Mark Blinch

Η Goth δεν είναι πρωτάρα στον χώρο της μόδας. Έχει συνεργαστεί με την Prada και τη Miu Miu, συμμετέχοντας σε καμπάνιες αλλά και στην πασαρέλα. Ωστόσο, η συνεργασία της με τον Dior συμπίπτει με μια κομβική στιγμή στην πορεία της. Στα προσεχή της σχέδια περιλαμβάνονται η ταινία The Odyssey του Christopher Nolan, με πρωταγωνιστές τους Zendaya, Matt Damon και Robert Pattinson, αλλά και το μεγάλο franchise Star Wars με το επερχόμενο Starfighter, που αναμένεται το 2027.

 REUTERS/Yara Nardi

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Η επιλογή της Mia Goth ως νέα μούσα του Dior επιβεβαιώνει τη στρατηγική του Anderson να συνδυάζει τη δύναμη της μόδας με πρόσωπα που ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητά τους, ανοίγοντας έναν νέο, δυναμικό κύκλο για τον οίκο.

Kεντρική φωτογραφία Reuters

 

Ετικέτες

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164