DIΥ: Φτιάξε το δικό σου scrunchie εύκολα στο σπίτι!

Όλες πιάνουμε καθημερινά αλογοουρά ή κότσο τα μαλλιά μας, είτε για να νιώθουμε πιο άνετα και να μην πέφτουν τα μαλλιά στο πρόσωπό μας ή για περισσότερο στυλ. Είτε μέσα στην τσάντα ή στο γραφείο σου στο σπίτι υπάρχουν διάσπαρτα μερικά λαστιχάκια. Κι αν είσαι φαν των τάσεων και της μόδας, τότε σίγουρα έχεις βρει την λύση με τα αγαπημένα μας scrunchies. Ναι, εκείνα τα επενδεδυμένα με ύφασμα λαστιχάκια που κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Τα scrunchies έχουν κάνει μία δυναμική επιστροφή από τις δεκαετίες των 80’s και 90’s. Μας θυμίζουν την παιδική μας ηλικία και ανανεώνουν ακόμη και το πιο basic outfit στο λεπτό.

Κατά καιρούς μας συστήνονται και κάποια νέα trends σε σχέση με τα αξεσουάρ μαλλιών. Από αυτά τα αξεσουάρ, τα all time classic αγαπημένα μας είναι τα scrunchie γιατί αγαπάμε τα 90’s, γιατί κάνουν το τέλειο πιάσιμο χωρίς να τραβάνε τα μαλλιά μας ή να φθείρουν την ποιότητα της τρίχας (ειδικά τα μεταξωτά) και γιατί… έτσι.

Σήμερα λοιπόν η ταλαντούχα  Πόπη Αναστούλη όπως κάθε Κυριακή μέσα από αυτή την στήλη, θα μας δείξει υλικά και βήματα για να φτιάξουμε το δικό μας scrunchie με το ύφασμα που θα διαλέξουμε εμείς. Ναι το ξέρω ότι μπορείς να τα βρεις παντού και πολύ οικονομικά αλλά το θέμα με το diy δεν είναι πάντα η οικονομία αλλά κυρίως η δημιουργία.

Δες λοιπόν τα βήματα και αν θες μετά αφιέρωσε λίγο χρόνο και φτιάξε κάτι μοναδικά δικό σου!

Για να δεις τα υλικά και τα βήματα κάνε κλικ ΕΔΩ!

Read More

And More