DIY: Άλλαξε εύκολα τα παλιά σου γάντια σε fashion item σαν αυτά που είδαμε στο Chanel show

O χειμώνας είναι εδώ και τα γάντια απαραίτητα. Σίγουρα έχεις ένα ζευγάρι ζεστά που τα φοράς με τα χειμερινά σου σύνολα και σε κρατάνε ζεστή στις εξορμήσεις σου.Τα χέρια κρυώνουν πιο γρήγορα από τα άλλα μέρη του οργανισμού μας τα γάντια λοιπόν είναι απαραίτητα για τις χειμερινές εξόδους σου.

Σε συνδυασμό με παλτό τα γάντια φαίνονται πραγματικά υπέροχα κα ολοκληρώνουν κομψά την εικόνα σου. Επιπλέον, το δέρμα είναι αδιαπέραστο από τον αέρα, οπότε τα γάντια που είναι κατασκευασμένα από αυτό το υλικό, θα προστατέψουν πολύ καλά τα δάχτυλά σου από το κρύο. Φέτος είδαμε ξανά γάντια στα χειμερινά catwalks αλλά ξεχωρίσαμε την πρόταση του οίκου Chanel. Δερμάτινα με πέρλες αλυσίδα και κορδέλα έδωσαν το ύφος του οίκου σε όλα τα σύνολα που προστέθηκαν.

Σήμερα λοιπόν η συνεργάτιδα μας Πόπη Αναστούλη θα σου δείξει με απλά βήματα πως να φτιάξεις μόνη σου αυτά τα στιλάτα γάντια. Τα υλικά είναι λίγα ο χρόνος ελάχιστος το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη διάθεση.

Σου έχουμε ξαναγράψει ότι αυτή η στήλη θέλει να ενεργοποιήσεις την δημιουργικότητα σου, εφόσον όλα τα items που σου προτείνουμε σίγουρά τα βρίσκει στην αγορά. Με την βοήθεια της Πόπης Ανστούλη βλέπεις πως μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου μερικά όμορφα αντικείμενα που θα έχουν την υπογραφή σου και θα σου φτιάξουν την διάθεση. Δες τα βήματα που μας δείχνει Πόπη Αναστούλη και μετά αφιέρωσε λίγο χρόνο για να φτιάξεις κάτι μοναδικό δικό σου.

Για να δεις τα υλικά και όλα τα βήματα κάνε κλικ εδώ.

And More