DIY: Φτιάξε μόνη σου ένα στιλάτο κολιέ για του Αγίου Βαλεντίνου

Οι πέρλες είναι ένα στοιχείο που όπου και να τοποθετηθεί θα δώσει μία γενναία δόση πολυτέλειας. Κυρίως κοσμήματα με αυτό το υλικό υπάρχουν στην ντουλάπα μας και αναβαθμίζουν με μία κίνηση τις εμφανίσεις μας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πέρλες ήταν το αγαπημένο υλικό της Coco Chanel είναι πάνω στο καθετί και προσδίδουν μια γενναία δόση πολυτέλειας. Ευτυχώς για εμάς, τα faux κομμάτια με αυτό το υλικό είναι εξίσου όμορφα και υπάρχουν πολλές επιλογές για να αποκτήσουμε. Οι σχεδιαστές τις λατρεύουν και κάθε χρόνο στις τάσιες με τα κοσμήματα οι πέρλες κυριαρχούν.

Η σχεδιάστρια Jil Sander για φέτος μας προτείνει ένα πολύ κομψό κολιέ με πέρλες και εμείς σήμερα θα σου δείξουμε πάντα με την βοήθεια της Πόπης Αναστούλη πως να δημιουργήσεις ένα παρόμοιο εύκολα μόνη σου στο σπίτι και να το φορέσεις την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου

Η Πόπη Αναστούλη θα μας υποδείξει τα υλικά και μετά τα βήματα που είναι απλά και εύκολα αρκεί να αφιερώσεις λίγο χρόνο και να ασχοληθείς. Όπως σου έχουμε πολλές φορές υπογραμμίσει μέσα από αυτή την στήλη θέλουμε να ενεργοποιήσουμε την δημιουργικότητα σου, εφόσον όλα τα κομμάτια που φτιάχνουμε εννοείτε ότι μπορείς να τα βρεις στην αγορά, αλλά δεν συγκρίνεται με το να τα έχεις φτιάξει εσύ.

Δες όλα τα υλικά και τα βήματα εδώ.

And More