DIY: Πώς να “μεταμορφώσεις” εύκολα το παλιό σκουφάκι σου σε trendy κομμάτι με πέρλες

Όλο και πιο ψυχρές ημέρες σε κάνουν να αρχίζεις να ψάχνεις για ένα ζεστό μπουφάν και παπούτσια. Μην ξεχάσεις και ένα αξεσουάρ, που είναι εξίσου σημαντικό για αυτή τη σεζόν -τον χειμερινό σκούφο. Είναι αυτός που θα προστατέψει το κεφάλι σου από το κρύο, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τα κρυολογήματα, και… θα σου δώσει μια στυλάτη εμφάνιση.

Μερικές φορές μια πινελιά στο όλο ντύσιμο αρκεί για να κάνει τη διαφορά και να μεταμορφώσει μια εμφάνιση από αδιάφορη σε στιλάτη. Αυτόν ακριβώς το ρόλο παίζει ένας σκούφος. Εκτός από πρακτικά και απαραίτητα στις χαμηλές θερμοκρασίες τα σκουφάκια τα αγαπάμε για το φοβερό τους στυλ, άλλοτε cool και παιχνιδιάρικο, άλλες φορές sporty, άλλες πάλι girly και ρομαντικό. Έντονα χρώματα, χοντρή πλέξη, πομ πον και πέρλες, είναι μόνο μερικές από τις τάσεις που πρωταγωνιστούν  στα σκουφάκια φέτος.

Σήμερα με την βοήθεια της συνεργάτιδας μας Πόπης Αναστούλη, θα μετατρέψουμε το παλιό μας σκουφάκι, σε έναν trendy με πολλές πέρλες, που θα μας κάνει να ξεχωρίζουμε όταν το φοράμε.

Βρισκόμαστε σε lockdown και ο χρόνος που περνάμε στο σπίτι είναι αρκετός ευκαιρία λοιπόν να κάνουμε κάτι δημιουργικό. Όπως σου έχουμε γράψει πολλές φορές η στήλη αυτή έχει σκοπό να ενεργοποιήσει τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και να περάσεις λίγο χρόνο κάνοντας κάτι δικό σου. Σίγουρα στην αγορά βρίσκεις όλα όσα σου προτείνουμε αλλά η χαρά που θα πάρεις να το φτιάξεις μόνη σου είναι ξεχωριστή.

Δες τα υλικά και τα βήματα που μας προτείνει η Πόπη Αναστούλη εδώ!

 

And More