DIY: Ο μπερές είναι το hot αξεσουάρ του χειμώνα! Βήμα – βήμα πως να φτιάξεις έναν μόνη σου

Εδώ και πάρα πολλά χρονιά οι Γαλλίδες έχουν ένα αγαπημένο αξεσουάρ. Τον μπερέ φυσικά! Είναι από τα κομμάτια που δεν αποχωρίζονται τους χειμερινούς μήνες και με αυτό ολοκληρώνουν το parisian style τους. Το φορούν με θηλυκά outfits (όπως pencil φούστα – γόβες – πουκάμισο), το φορούν με tomboy σύνολα (όπως καρό παντελόνι – loafers – σακάκι), αλλά και σε casual εμφανίσεις με jeans, sneakers και statement παλτό.

Οι τάσεις τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αποφασίσει να συμπεριλάβουν τον μπερέ μέσα στη λίστα τους. Για την ακρίβεια είδαμε πολλούς διάσημους οίκους να λανσάρουν αυτό το parisian hat με πιο βασικούς “εκπροσώπους” τον Dior, τον Gucci, τον Saint Laurent. Αυτό σημαίνει πως ήταν θέμα χρόνου να το δούμε στα street styles σεταρισμένο από τα it girls και τις διάσημες με τα πιο ενημερωμένα σύνολα.

Επειδή εμείς βαδίζουμε στο δρόμο που έχουν χαράξει τα trends, αποφασίσαμε να σου δείξουμε βήμα – βήμα πως να φτιάξεις έναν μόνη σου. Για την ακρίβεια, η Πόπη Αναστούλη μέσα από αυτήν την DIY διαδικασία σου δείχνει πως να φτιάξεις έναν μπερέ από ένα παλιό σου φούτερ ή πλεκτό. Εύκολα, γρήγορα και υλικά που έχεις στο σπίτι σου.

Για να δεις τα υλικά και τη διαδικασία κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Φωτογράφος: Βασίλης Σιαμπαλής

And More