DIY: Πως να φτιάξεις μόνη σου το σέξι τοπ της Bella Hadid

Η Bella Hadid έχει αδυναμία στο σέξι στιλ και την έχουμε δει να το υιοθετεί τόσο στα red carpets, όσο και στις πιο casual εμφανίσεις που κάνει. Ένα από τα στιλ που είχε υιοθετήσει και μας είχαν τραβήξει την προσοχή, ήταν σε μια βόλτα στο Monaco που είχε επιλέξει να βάλει ένα σορτς κι ένα φανταστικό τοπ με βαθύ ντεκολτέ, το οποίο όμως είχε κανονικά τη ραφή της λαιμόκοψης, δημιουργώντας ένα εφέ σαν τσόκερ! Οκ, μπορεί να σε μπέρδεψα λίγο, αλλά από τη φωτογραφία μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ.

Αυτό το τοπ που λες, μας άρεσε τόσο γιατί είναι λίγο urban, λίγο casual, λίγο καλοκαιρινό και ό,τι πρέπει για εμφανίσεις στην πόλη, το νησί, στη βόλτα, ίσως και στο ποτό. Το φοράς με τζιν παντελόνια, σορτς, και αν έχεις κάποιο edgy βραδινό πέδιλο μπορείς να το φορέσεις και να απολαύσεις τη νυχτερινή ζωή.

Anyway! Στο θέμα μας τώρα. Αν σου άρεσε κι εσένα αυτό τοπ (που μάλλον σου άρεσε για να πατήσες “κλικ” σε αυτό το θέμα), τότε συνέχισε να διαβάζεις γιατί η Πόπη Αναστούλη σου δείχνει πως να το φτιάξεις μόνη σου πανεύκολα και μέσα σε λίγα λεπτά.

Για να δεις τη διαδικασία κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

And More