Η Πόπη Αναστούλη σου δείχνει πως να φτιάξεις μόνη σου αξεσουάρ με ελάχιστο κόστος!

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό ό, τι κι αν κάνεις θα βρεθείς αντιμέτωπη με το ταλέντο σου στην χειροτεχνία αφού ολοένα και πληθαίνουν οι εργοτέχνες δημιουργοί που προτείνουν τρόπους και λύσεις για να κάνεις ό, τι περνάει από το μυαλό σου με τα χεράκια σου.

Το TLIFE πριν από όλους συνεργάστηκε με την ταλαντούχα Πόπη Αναστούλη η οποία αξίζει να σου πω πως είναι από τις πρώτες που ασχολήθηκαν με το πως μπορείς με εύκολα και οικονομικά υλικά να δημιουργήσεις μπιζού, αξεσουάρ ώστε να μην χάσεις λεπτό το στιλ σου.

Η αλήθεια είναι πως εκτός από μία καλή απάντηση στην κρίση είναι και μία άψογη εκτόνωση αφού αφήνει την φαντασία σου να σε οδηγήσει σε κάτι που στο τέλος μπορεί να φορεθεί και να γίνει και πρόταση. Με βασικό κριτήριο λοιπόν την οικονομία στην τσέπη, το τι επιβάλλει η μόδα, τις ανάγκες που έχουμε εμείς τα κορίτσια αλλά και υλικά που εύκολα βρίσκονται στην αγορά σου συγκεντρώνω τα πιο αγαπημένα ώστε να ανανεώσεις το στιλ σου με δικές σου δημιουργίες.

Για να δεις η κάθε δημιουργία πως γίνεται κάνε κλικ επάνω στις υπογραμμισμένες λέξεις!

Αν θέλεις να ανανεώσεις ένα παλιό σου βραχιόλι δες πόσο εύκολα μπορείς να το κάνεις όπως και το να φτιάξεις ένα κολιέ που να μην έχει να ζηλέψει σε τίποτα εκείνα που βλέπεις στις πασαρέλες με τις κορδέλες και τις έντονες πέτρες.

Αν το άγχος σου είναι πως να ανανεώσεις τις παλιές σου μπαλαρίνες ώστε να φαίνονται σαν καινούριες σχεδόν ανέξοδα και με φαντασία σου λέω πως γίνεται μέσα σε 10 λεπτά.

Αν είσαι από τα κορίτσια που ενημερώνονται τότε σίγουρα γνωρίζεις από πρώτο χέρι πως τα chokers φέτος είναι το απόλυτο must και πως θα σου φαινόταν να δημιουργήσεις ένα μόνη σου;

Το ίδιο ισχύει και για τις χρυσές ζώνες αλυσίδες αλλά και τα μπιζού όπως ένα κολιέ από μαλλί.

Όπως στιλάτη πρόταση είναι και η δημιουργία μίας κομψής καρφίτσας που μπορείς να την κάνεις και δώρο.

Αν οι καιρικές συνθήκες είναι αυτές που καθορίζουν και τις στιλιστικές σου επιλογές γιατί δεν δοκιμάζεις να φτιάξεις μόνη σου ένα κομψό σκουφάκι είτε ακόμη και να διακοσμήσεις τις γαλότσες σου.

Ενώ αξίζει να δεις το πιο πρόσφατο ‘do it yourself’ της Πόπης που μας δείχνει πόσο εύκολα μπορείς να κάνεις ένα δαχτυλίδι από χαρτί με μόνο τρία υλικά.

And More