Κάν’το μόνη σου: Πως να φτιάξεις ένα clutch από σουπλά και μια ζώνη

Το καλοκαίρι γίνομαι λίγο πιο δημιουργική και η φαντασία μου πιο έντονη. Τα ερεθίσματα που έχω γύρω μου με προβληματίζουν λίγο περισσότερο (με τη θετική έννοια) και φυσικά έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο να αφιερώσω σε μια χειροτεχνία, σε μια διαφορετική ενασχόληση, τέλος πάντων!

Και θα συνεχίσω την εισαγωγή μου για λίγο ακόμα. Κάπου στο σπίτι της γιαγιάς μου βρήκα ένα υπέρ-φανταστικό σουπλά με summer prints. Και πιο συγκεκριμένα, με φράουλες. Στο σπίτι μου δεν ταίριαζε να το διακοσμήσω κάπου. Μου άρεσε τόσο πολύ όμως, που έπρεπε κάτι να κάνω με αυτό. Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι θα μπορούσα να το αξιοποιήσω κάπως και να το εντάξω στο στιλ μου. Πολύ καλοκαιρινό, πολύ fresh, πολύ στιλάτο.

Το ιδανικό άτομο που θα μπορούσα να απευθυνθώ και να μου δώσει τα “φώτα” του, είναι η Πόπη Αναστούλη. Η Πόπη είχε την ιδέα να το διακοσμήσουμε με μια ζώνη και να δημιουργήσουμε ένα clutch. Έτσι, αποφάσισα να μοιραστώ τη διαδικασία μαζί σου. Για να γίνεις κι εσύ πιο δημιουργική και να προσθέσεις μια νέα τσάντα στην γκαρνταρόμπα σου. Μια τσάντα από σουπλά!

Κάνε κλικ εδώ και δες τη διαδικασία!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

And More