Κάν’το μόνη σου: Πως να φτιάξεις μια it bag από μαντήλι και βραχιόλια

Η Πόπη Αναστούλη αυτήν τη φορά θα μας δείξει πως να φτιάξουμε μια τσάντα από ένα μαντήλι και δύο βραχιόλια. Γιατί δεν χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα για να είσαι στιλάτη. Μπορείς να πετύχεις το στόχο σου με απλές κινήσεις.

Αρχικά, θα σου εξηγήσω από που προήλθε αυτή η ιδέα. Οσονούπω οι περισσότερες από εμάς θα ξεκινήσουμε να ετοιμάζουμε τη βαλίτσα των διακοπών μας. Και σίγουρα τα must have items που θα πάρουμε μαζί θα είναι πολλά. Οπότε, γιατί να πάρεις μαζί σου μια τσάντα που και θα πιάσει χώρο στη βαλίτσα και θα σε φορτώσει με έξτρα βάρος; Μπορείς απλά να πάρεις το αγαπημένο σου μαντήλι (αυτό που φοράς στην παραλία για να καλύψεις τα μαλλιά σου) και εκεί που κάθεσαι στο δωμάτιό σου να φτιάξεις με αυτό μια τσάντα μέσα σε πέντε λεπτά.

Οκ, αυτή ήταν η δική μου ιδέα! Φυσικά και μπορείς να ολοκληρώσεις τα city looks σου με αυτήν την τσάντα, μιας και μιλάμε για την it bag της σεζόν. Τι εννοώ; Αν προσέξεις street styles του εξωτερικού ή ακόμα και φωτό στο pinterest, θα παρατηρήσεις πως όλες οι fashionista κρατούν μια υφασμάτινη τσάντα με μεταλλικές λαβές. Σαν αυτήν που σου δείχνουμε δηλαδή…

Κάνε κλικ εδώ και δες πως θα τη φτιάξεις μόνη σου!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

And More