Κάν’το μόνη σου: Πως να φτιάξεις μια tropical τσάντα

Σου έχω αναφέρει ξανά και ξανά (και ξανά), ότι το tropical μοτίβο είναι μια τάση που έκανε φέτος την εμφάνισή της και πραγματικά τη λατρέψαμε. Το tropical δεν είναι floral. Δηλαδή δεν έχει τα κλασικά λουλούδια που φοράμε κάθε σεζόν. Σαν τάση και σαν μοτίβο περιέχει εξωτικά φύλλα, ανανάδες, cocktails και οτιδήποτε θυμίζει… Καραϊβική. Εγώ ήδη σου έχω δείξει ΕΔΩ πως θα φορέσεις αυτό το ισχυρό trend, ποιοι οίκοι το υποστήριξαν, καθώς και μερικά fashion items με το συγκεκριμένο μοτίβο που αξίζει να επενδύσεις.

Το σημερινό μας θέμα όμως, που αφορά την tropical τάση, έχει άλλο ύφος. Η Πόπη Αναστούλη μας δείχνει πως θα κάνουμε μόνες μας μια υφασμάτινη τσάντα να έχει tropical prints (ξέρεις, αυτή που σου έδωσαν σαν διαφημιστικό ή αγόρασες κάποτε έτσι για να υπάρχει). Είναι εύκολο, γρήγορο και πραγματικά μπορεί σε χρόνο dt να κάνει update μια αδιάφορη τσάντα που δεν φορούσες ποτέ μα ποτέ.

Styling tip: Αφού, λοιπόν, είναι έτοιμη η τσάντα σου μπορείς να τη φορέσεις στην παραλία (ντάξει, τέλειο), να την κρατήσεις στις βόλτες σου στο νησί ή να γίνει η lunch bag σου στο γραφείο.

Κάνε κλικ εδώ και δες όλη τη διαδικασία!

P.S.: Αυτήν τη διαδικασία μπορείς να την κάνεις σε t-shirt, μαντήλια και γενικά σε όποιο item θες εσύ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

And More