Δούκισσα Νομικού: Μας δείχνει τα αγαπημένα της παπούτσια αυτό το καλοκαίρι

Η Δούκισσα Νομικού είναι το παντοτινό fashion crush μας και δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει καθώς ξέρει πώς να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση. Ως το απόλυτο #EnvieGirl μάλιστα, έχει ένα κρυφό όπλο. Kαταφέρνει κάθε φορά να απογειώνει το σύνολό της φορώντας τα πιο κομψά παπούτσια από την ανεξάντλητη συλλογή της λατρεμένης μας Envie Shoes!

Για μια ακόμη σεζόν η Δούκισσα αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις στην πόλη και το νησί και ιδού  μερικές από τις αγαπημένες μας στυλιστικές επιλογές της που σκοπεύουμε να αντιγράψουμε:

Στις καλοκαιρινές της εξορμήσεις, η Δούκισσα λατρεύει τις so-hot-right-now πλεκτές μπαλαρίνες που είναι η επιτομή της άνεσης και της κομψότητας. Όλων εκείνων δηλαδή που χρειαζόμαστε στις διακοπές. Φυσικά, ταιριάζουν με κάθε αέρινο καλοκαιρινό look για ατελείωτες βόλτες στο νησί. Διαλέξτε τη δική σας ανάμεσα σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα και σχέδια που θα βρείτε εδώ.

Και για όσες δεν είστε φαν των μπαλαρίνων, αυτό το υπέροχο πλεκτό σχέδιο, κυκλοφορεί και σε mule που είναι απίστευτα πρακτικό και elegant και θα το βρείτε εδώ.

 

Με αυτή της την υπέροχη εμφάνιση, η Δούκισσα Νομικού μάς θυμίζει ότι τίποτα δεν ξεπερνά τον ανέμελο και μποέμ χαρακτήρα που αποκτά κάθε outfit όταν ολοκληρώνεται με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σανδάλια gladiators. Δείτε εδώ όλη τη συλλογή και επιλέξτε ένα ζευγάρι με χρυσές λεπτομέρειες που θα κάνουν παιχνίδι με τον ήλιο και το μαύρισμά σας.

Από το summer wardrobe μας, βέβαια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πιο ταιριαστά παπούτσια του καλοκαιριού, οι εσπαντρίγιες. Μπορείτε να τις συνδυάσετε άψογα με ένα floral φόρεμα, σαν και αυτό που φοράει η Δούκισσα για να πετύχετε ένα φρέσκο ρομαντικό look, αλλά και με τις παντελόνες και τα σορτσάκια σας.

Πέρα από την μαγεία των διακοπών, όμως, υπάρχουν και οι μέρες που οι υποχρεώσεις μάς καλούν και εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε. Η Δούκισσα πέτυχε πριν λίγες μέρες το απόλυτο ‘summer in the city’ look φορώντας μπαλαρίνες σε nude χρώμα, που είναι ο σύμμαχος της, από το πρωί μέχρι το βράδυ, τις μέρες των ατελείωτων ραντεβού. Εδώ θα βρείτε όλες τις Envie Shoes επιλογές για να πετύχετε το απόλυτο office και city look ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες.

Τα #EnvieGirls, βέβαια, δεν αποχωρίζονται τα ψηλοτάκουνα τους ούτε το καλοκαίρι. Εκτός του ότι φημίζονται για την άνεση τους, τα ψηλοτάκουνα με την υπογραφή της Envie Shoes αποτελούν την αδυναμία των περισσότερων γυναικών, καθώς είναι πάντα εντυπωσιακά και άκρως θηλυκά. Για νιώσετε τον δυναμισμό σε κάθε σας βήμα, επιλέξτε ανάμεσα σε κλασσικά nude πέδιλα,stilettos σε μεταλλικές υφές και πλατφόρμες σε έντονες αποχρώσεις, όλα ιδανικές επιλογές για ένα βραδινό και όχι μονο look. Και φυσικά, η Δούκισσα είναι μια γυναίκα που ακολουθεί πιστά τα trends της φετινής σεζόν, φορώντας πέδιλα που κάνουν θραύση. Διάλεξε κι εσύ το δικό σου αγαπημένο εδώ.

Ελπίζουμε να εμπνευστήκατε από τις #FitForADutchess επιλογές που ξεχωρίσαμε και να δημιουργήσετε με την σειρά σας τα δικό σας ultimate summer looks. Ανακαλύψτε σήμερα κιόλας ολόκληρη την καλοκαιρινή συλλογή με τις αμέτρητες επιλογές στο site της Envie Shoes, αλλά και στα φυσικά καταστήματα.