Δύο Βετεράνοι της Victoria’s Secret δεν θα περπατήσουν φέτος στην πασαρέλα. Ξέρουμε και το λόγο…

Απόψε το βράδυ θα γίνει το πολυαναμενόμενο show της Victoria’s Secret που θα πλαισιώνεται από διάσημα μοντέλα, αιθέριες υπάρξεις και -φυσικά- εντυπωσιακά και sexy εσώρουχα που κόβουν την ανάσα. Όπως έγινε γνωστό όμως, δύο Βετεράνοι του brand εσωρούχων θα λείπουν από το φετινό catwalk…

Αυτός λοιπόν, θα είναι ο πρώτος χρόνος που η Alessandra Ambrosio δεν θα δώσει το “παρών” στην πασαρέλα, αφού έπειτα από 17 shows το supermodel αποφάσισε να κρεμάσει τα φτερά του. Η Alessandra ξεκίνησε να περπατάει στις πασαρέλες της VS το 2000 και σε ηλικία 20 χρονών. Μετά από ένα χρόνο ξεκίνησε και η Adriana Lima να συνεργάζεται με το brand, αλλά από ότι φαίνεται φέτος δεν θα συνεργαστούν οι δύο Βραζιλιάνες. Μάλιστα πέρσι η Alessandra είχε αποκαλύψει πως ήρθε η ώρα να “πάρει σύνταξη”, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το είχαμε πιστέψει.

Ένας ακόμα Βετεράνος που δεν θα δούμε είναι η Lily Aldridge, μιας και τον Αύγουστο ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος από τον frontman του συγκροτήματος Kings of Leon, Caleb Followill, στο δεύτερο παιδί τους.

Από την άλλη βέβαια, θα έχουμε την τιμή να δούμε στην πασαρέλα την Behati Prinsloo που έλειπε από τα shows για 3 χρόνια, αφού έφερε στον κόσμο τα δύο της παιδιά με τον frontman του συγκροτήματος Maroon 5, Adam Levine.

Επιπλέον, και η Candice Swanepoel που είχε σταματήσει και αυτή λόγω εγκυμοσύνης θα περπατήσει στο φετινό show που θα γίνει στη Νέα Υόρκη.

Τέλος, η Kendall Jenner θα επιστρέψει δυναμικά και ανυπομονούμε για αυτό, αφού πέρσι δεν είχαμε την τιμή να τη δούμε να περπατάει λόγω του ότι συνεργαζόταν με ένα άλλο brand εσωρούχων, τα La Perla.

Read More

And More