Είναι επίσημο: O oίκος Dior θα κάνει το show στο Καλλιμάρμαρο

Πράσινο φως από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων πήρε το αίτημα του γαλλικού οίκου μόδας Dior για τη διοργάνωση επίδειξης μόδας στο Καλλιμάρμαρο στις 17 Ιουνίου.

Το υπουργείο Τουρισμού έχει λάβει αίτημα του oίκου «Dior» για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, οι οποίες, σύμφωνα με το φάκελο που υποβλήθηκε, είναι αφιερωμένες στην επέτειο των 200 ετών από την έναρξη του αγώνα για την ανεξαρτησία της Ελλάδας και τη δημιουργία του ελληνικού κράτους, ως ένα γεγονός θεμελιώδους σημασίας για την Ευρώπη και τις σχέσεις Ελλάδας – Γαλλίας.

Ο γενικός τίτλος του φακέλου που υποβλήθηκε είναι «Dior celebrates Greece».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «μετά από λεπτομερή εξέταση των όσων προτείνει ο διεθνής οίκος υψηλής ραπτικής, κρίθηκε ότι οι εκδηλώσεις αυτού του επιπέδου, με την εμβέλεια και την προβολή που θα έχουν σε πολύ σημαντικές τουριστικές αγορές για την Ελλάδα, όπως αυτές της Ευρώπης, των ΗΠΑ και της Ασίας, θα έχουν ιδιαίτερα θετικό πρόσημο».

Στην ειδική αυτή βραδιά που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε ολόκληρο τον κόσμο θα παρουσιαστεί κολεξιόν του οίκου εμπνευσμένη από την Ελλάδα και την Ιστορία της. Να υπενθυμίσουμε πως ο οίκος Dior εξασφάλισε και το δικαίωμα φωτογράφισης των μοντέλων του στα μνημεία της Ακρόπολης, στον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, του Διός στη Νεμέα κ.α.

Ετικέτες

Read More

And More