Είναι επίσημο: η Rihanna ιδρύει τον δικό της οίκο μόδας

Εδώ και μήνες υπάρχουν φήμες για την επερχόμενη συνεργασία της Rihanna με τον κολοσσό της μόδας LVMH, τόσο για μία beauty όσο και για μία  fashion collection. Tελικά είναι επίσημο και οι δύο συνεργάτες επιβεβαίωσαν ότι θα δημιουργήσουν ένα νέο luxury brand, ένα νέο οίκο Μόδας,  στα πλαίσια του ήδη επιτυχημένου της label Fenty, που θα έχει σαν έδρα το Παρίσι και θα είναι το δικό της προσωπικό fashion vision.

Τα νέα ανακοίνωσε ο όμιλος LVMH με ανάλογη ανάρτηση στο Instagram

 

Το νέο αυτό label θα περιλαμβάνει σίγουρα μία ready to wear συλλογή με ρούχα, αλλά και συλλογές με αξεσουάρ και παπούτσια που θα υπογράφει η τραγουδίστρια σαν σχεδιάστρια. Το team της LVMH την γνωρίζουν μέσα από την συνεργασία τους για την Fenty Beauty line και ξέρουν ότι η Rihanna εκτός από μία πετυχημένη τραγουδίστρια, είναι μια μία φοβερή leader, είναι λοιπόν σίγουροι ότι αυτή η νέα συνεργασία θα έχει απόλυτη επιτυχία.

Δεν έχουμε ακόμη ακριβείς πληροφορίες για το πότε να περιμένουμε την πρώτη της collection, αλλά ακολουθώντας τους λογαριασμούς της στο Instagram θα έχουμε όλα τα νέα για το καινούργιο της αυτό project.

 

 

Read More

And More