Eίναι γεγονός! Έρχεται το πρώτο Vegan Fashion Week

Όλοι (όσοι αγαπούν την μόδα) γνωρίζουμε και παρακολουθούμε τα fashion weeks σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι, αλλά αυτή τη σεζόν κάτι εντελώς νέο θα προστεθεί στο fashion ημερολόγιο των απανταχού fashionista. To Los Angeles τον Φεβρουάριο θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά την Vegan Fashion Week. Το Los Angeles είναι η ιδανική πόλη για αυτόν το νέο θεσμό, αφού έγινε πρόσφατα η μεγαλύτερη πόλη στην κόσμο που είναι και επίσημα κατά της φυσικής γούνας.

To event θα διαρκέσει τέσσερις μέρες κι έχει σαν κύριο σκοπό να ενημερώσει το κοινό και τους fashion lovers για τα ηθικά και περιβαλλοντολογικά ζητήματα που αφορούν τα ζώα και την παραγωγή ρούχων, καθώς και τις οικολογικές υποχρεώσεις που έχει η βιομηχανία μόδας.

Στην εβδομάδα θα συμμετέχουν brand που έχουν ήδη δηλώσει #animalfree όσον αφορά στην παραγωγή των συλλογών τους, όπως Dr Martens, Hiraeth, Save the duck και βέβαια πολλά ακόμη που ίσως ενταχθούν στο νέο αυτό κίνημα!

Η Emmanuelle Rienda, ιδρύτρια του θεσμού και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, σε δηλώσεις της για το νέο αυτό project ανέφερε ότι θέλει μέσα από το Vegan fashion week να κάνει το κοινό να αποκτήσει περιβαλλοντολογική συνείδηση και σιγά – σιγά να γίνει και αυτό ένα από τα πλέον καθιερωμένα fashion weeks!

Εμείς πάντως περιμένουμε με ανυπομονησία την πρώτη Vegan fashion week που θα πραγματοποιηθεί στο Los Angeles από την πρώτη έως και τέσσερις Φεβρουαρίου.

Read More

And More