Είναι γεγονός! Ο Yohji Yamamoto άνοιξε για πρώτη φορά online κατάστημα

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο παραγωγικές μεταβάσεις που έχει περάσει η βιομηχανία της μόδας τα τελευταία χρόνια. Αμέτρητοι σχεδιαστές δημιούργησαν online καταστήματα για μπουν στον ανταγωνισμό που ορίζουν οι νέοι κανόνες του εμπορίου.

Ο κόσμος της μόδας αγαπάει να μπαίνει στα επίσημα site να βλέπει, να ενημερώνεται και ναι να κάνει τις on line αγορές του!

Έτσι και ο θρυλικός γιαπωνέζικος οίκος, Yohji Yamamoto μόλις έκανε αυτό το βήμα και το πρώτο online κατάστημα του brand, ονομάζεται: THE SHOP YOHJI YAMAMOTO και έκανε το ντεμπούτο του λίγες μέρες πριν.

Το online store θα είναι στα αγγλικά και οι τιμές σε δολάρια, ενώ για πρώτη φορά οι πιο οικονομικές ετικέτες του brand S’YTE και η Ground Y θα είναι διαθέσιμες και εκτός Ιαπωνίας.

Βεβαίως και θα μπορείς εδώ να βρεις τα πάντα από τις expensive σειρές του oίκου για τις οποίες είναι και διάσημος παγκοσμίως :Y’s, YOHJI YAMAMOTO PRODUCE, Yohji Yamamoto + NOIR, Yohji Yamamoto και Limi Yamamoto’s LIMI feu line.

Μπορείς πλέον να δεις όλες τις νέες συλλογές, και βέβαια την συνεργασία με την Dr.Martens την Yohji Yamamoto x Dr. Martens 1490 boot collection που ήδη παρουσιάστηκε νωρίτερα το καλοκαίρι, μία σειρά που περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία.

Read More

And More