Είναι οι μπότες πάνω από το γόνατο ακόμα στη μόδα; Ποια καλσόν φοριούνται φέτος;Το TLIFE απαντάει

To TLife -όπως συνηθίζει- είναι πάντα δίπλα σου σε οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις όσον αφορά στη μόδα. Έτσι για ακόμη μία φορά συγκεντρώνει σε ένα άρθρο όλες σου τις ερωτήσεις και απαντάει… Είναι οι μπότες πάνω από το γόνατο στη μόδα; Που θα βρεις τα αγαπημένα σου παπούτσια; Τι μπορείς να φορέσεις σε μια βραδινή έξοδο;

Αν θέλεις να επικοινωνείς με την fashion ομάδα του TLIFE στείλε την ερώτησή σου στο styling@tlife.gr

ΕΡΩΤΗΣΗ
“Καλησπέρα!!! Έχω ένα παρτάκι και θα φορέσω ένα μαύρο κλος φορεματάκι, μέχρι το γόνατο, ντραπέ, με λευκή δαντέλα στην πλάτη, που καταλήγει στη βάση της μέσης. Είναι τύπου λίκρα. Με τι παπούτσια, αξεσουάρ, πανωφόρι ταιριάζει? Μαλλιά και μακιγιάζ τι προτείνετε? Έχω καστανά μάτια και καστανόξανθα μαλλιά.
Ευχαριστώ πολύ!”

AΠΑΝΤΗΣΗ
Γειά σου! Λοιπόν θα σου πρότεινα εφόσον το πάρτυ είναι σε κλειστό χώρο να συνδυάσεις το φόρεμά σου είτε με peep toes ή ακόμη και με πέδιλα ώστε να φανεί η γάμπα και το πόδι σου πολύ πιο μακρύ. Για πανοφώρι αφού το φόρεμα είναι μέχρι το γόνατο προτείνω ένα jacket που να φτάνει μέχρι το κόκκαλο της λεκάνης σου. Θα χαρίσει αμέσως έναν πιο ροκ αέρα στο στιλ σου και θα είναι πολύ μοδάτος συνδυασμός. Ως προς το μακιγιάζ ένα nude χρώμα με έντονα μάτια θα ταίριαζε πολύ ενώ τα μαλλιά πιστεύω πως πρέπει να είναι πολύ απλά. Ίσωσέ τα κι αφησε τα κάτω ή κάνε ένα κομψό ponytail ώστε να αναδείξεις την πλάτη του φορέματός σου.

Να είσαι πολύ πολύ καλα!


Stella McCartney

ΕΡΩΤΗΣΗ
“Καλησπέρα σας! Στα μέσα Δεκεμβρίου παντρεύεται η αδερφή μου με πολιτικό γάμο και μετά θα κάνει πάρτυ! Έχω επιλέξει μαύρο αμάνικο φόρεμα με ταμπά ζωνάκι το οποίο από τη μέση και κάτω ανοίγει λίγο σαν μπαλούν (λίγο).

Μπορώ να φορέσω μαύρο οπάκ καλσόν; Και με τι παπούτσια;
Ευχαριστώ πολύ, Σταυρούλα”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γειά σου Σταυρούλα! Η ώρα η καλή για την αδερφή σου και στα δικά σου αν είσαι ελεύθερη! Θέλω να σου πω πως μου αρέσει πολύ η επιλογή του μαύρου οπακ καλσόν, είναι πολύ κομψή! Αν το φορέσεις λοιπόν σίγουρα το παπούτσι σου πρέπει να είσαι σε μαύρη απόχρωση ώστε να υπάρχει ομοιομορφία και να μην σου προσθέσει κανένα περιττό πόντο στα πόδια. Αν τα πόδια σου είναι αδύνατα θα σου πρότεινα να επιλέξεις γόβες (ακόμη και λουστρίνι μαύρες) με λουράκι στον αστράγαλο.

Πολλά Φιλιά

ΕΡΩΤΗΣΗ
“Θα ήθελα να ρωτήσω από που μπορώ να αγοράσω αυθεντικές μπότες Ugg; Ενδιαφέρομαι για καταστήματα Αθηνών.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Στέλλα”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Γειά σου Στελλίτσα! Για πολύ μεγάλη ποικιλία και όλα τα νέα σχέδια σου προτείνω να επισκεφθείς τα μαγαζιά nak!


UGG

EΡΩΤΗΣΗ
“Γεια σας! Είμαι 16-17 χρόνων και είμαι σε δίλημμα! Θέλω να πάρω μποτάκια ugg ή αρβυλάκια! Τι προτείνετε; Ποια είναι πιο εύχρηστα και μπορώ να τα φορέσω με περισσότερα σύνολα; Kαι με ποια; Kαι κάτι ακόμα: τα μάλλινα σκουφάκια σε ποια πρόσωπα ταιριάζουν; Kαι πως φοριούνται; (για παράδειγμα αφήνουμε λίγη φράντζα απ’έξω? την πιάνουμε για να μην φαίνεται? κάνουμε τα μαλλιά μας πλεξούδα);”

AΠΑΝΤΗΣΗ
Γειά σου! Λοιπόν αν είναι να επιλέξεις ανάμεσα στις Ugg και τα αρβυλάκια θα σου πρότεινα να επιλέξεις τα αρβυλάκια αφού θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε πολύ περισσότερες περιστάσεις. Επίσης ρίξε μια ματιά και στα μποτάκια σε στιλ ιππασίας (με κορδόνι μπροστά) που είναι φέτος πολύ της μόδας και φοριούνται σχεδόν παντού.

Τώρα όσον αφορά στο σκουφάκι θέλω να σου πω πως δεν υπάρχουν κανόνες αφού το πως θα το φορέσεις εξαρτάται καθαρά από την αισθητική σου. Αυτό που θα σε συμβούλευα αν αφήνεις λίγη φράντζα απ’ έξω είναι να το κάνεις όταν η υγρασία δεν είναι μεγάλη ώστε να αποφύγεις το φριζάρισμα.

Πολλά φιλιά

EΡΩΤΗΣΗ
“Γεια σας! Με λένε Νικολέτα κι έχω να πάω στον γάμο της αδελφής μου που είναι το Καλοκαίρι αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα. Έχω ένα πολύ στενό φόρεμα και διαγράφουν τα εσώρουχα από μέσα. Δεν ξέρω τι να κάνω… Στην αρχή σκέφτηκα να μην φορέσω εσώρουχο από κάτω, δεν ξέρω, γιατί κι αυτά χωρίς ραφές πάλι φαίνονται. Το φόρεμα είναι πράσινο.”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου Νικολέτα! Το πρόβλημά σου είναι σύνηθες, ιδιαίτερα το καλοκαίρι που τα ρούχα είναι λευκά ή στενά όπως επίσης παίζει ρόλο και το ύφασμα του ρούχου σου. Δεν σου προτείνω να μην φορέσεις εσώρουχο αφού διαγράφει και πίστεψε με, θα σε φέρει σε μεγαλύτερη αμηχανία το να φαίνεται πως από κάτω είσαι γυμνή. Επειδή έχω βρεθεί σε αυτήν τη θέση με έχουν βολέψει πολύ τα παρακάτω εσώρουχα και σου προτείνω να τα δοκιμάσεις κι εσύ. Είναι χωρίς λάστιχο και ραφές της εταιρίας sloggy. Δοκίμασε την μεγάλη ποικιλία και επέλεξε το χρώμα του να είναι πιο σταρένιο μπεζ αφού το σώμα σου το καλοκαίρι είναι μαυρισμένο.
Άλλες εταιρίες που μπορεί να σε βολέψουν είναι Ιntimissimi αλλά και η ελληνική Minerva.
Πολλά φιλιά


Emilio Pucci

ΕΡΩΤΗΣΗ
“Γειά σας. Είμαι 20 ετών με κανονικό βάρος και ύψος 1.74. Λόγω αθλητισμού έχω ανοιχτές πλάτες και στενή λεκάνη. Τι ρούχα μου προτείνετε για τον σωματότυπό μου;”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα σου πρότεινα να επιλέγεις τα ρούχα σου σε πιο θηλυκές γραμμές ώστε να τονίσεις εύκολα τις καμπύλες του σώματός σου. Σίγουρα μια ψηλόμεση φούστα με όγκο θα έφερνε μία ισσοροπία στις ανοιχτές σου πλάτες. Όπως και τα φορέματα σε 60s στιλ όπου θα σου δώσουν έναν πιο κοριτσίστικο αέρα.
Απόφυγε τα πολύ στενά – skinny – παντελόνια με μπλουζάκια εφαρμοστά όπου θα τονίσουν αυτόματα τους ώμους σου.

ΕΡΩΤΗΣΗ
“Γεια σας! Έχω 1,67 ύψος και είμαι 52 κιλά. Το πρόβλημά μου είναι πως έχω μεγάλα μπράτσα. Τι μπορώ να κάνω για αυτό; Υπάρχει λύση; Μπορώ να το κρύψω με κάποιον τρόπο; Ευχαριστώ”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου!! Οι αναλογίες σου μου φαίνονται άψογες. Παρ’ όλα αυτά αν τα μπράτσα σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο απόφυγε τα t-shirt και τις μπλούζες το μανίκι των οποίων σταματάει ακριβώς στην αρχή του μπράτσου σου.
Προτίμησε τα μπλουζάκια με μανίκι ως τους αγκώνες είτε ακόμη και τα μακριμάνικα ενώ αν θέλεις κοντομάνικο τα τελείως αμάνικα είναι επικρατέστερη επιλογή.


Moschino

ΕΡΩΤΗΣΗ
“Γεια σας, το πιο καλοφτιαγμένο site ever!!!!!! Έχω μια απορία σε ένα total black ανδρόγυνο style (παντελόνι – πουκάμισο) τι κοσμήματα θα προτείνατε; Θα βάζατε λεπτό ζωνάκι και τι χρώμα; Και επίσης τι παλτό θα προτείνατε; Που να κοιτάω για να δω την απάντηση σας και πότε; Θα περιμένω με αγωνία την απάντηση σας!!!”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γειά σου κορίτσι! Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια! Μου αρέσει πολύ το στιλ ρούχων που θέλεις να φορέσεις που με κάνει να πιστεύω πως είσαι πολύ καλά ενημερωμένη! Εννοείται πως μπορείς να φορέσεις λεπτό ζωνάκι και προτείνω να δεις είτε χρυσό είτε λεοπάρ και να το συνδυάσεις με ψηλά παπούτσια ή πέδιλα ενώ δοκίμασε να γυρίσεις και το ρεβέρ του παντελονιού σου. Το κόσμημα της σεζόν είναι τα chockers και είναι η must επιλογή που θα μεταμορφώσει το ντύσιμο σου σε ακόμη πιο μοδάτο! Δοκίμασε το και περιμένω νέα σου!!
Φιλιά


ΕΡΩΤΗΣΗ
“Θέλω να αγοράσω booties αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να είναι λίγο πιο πάνω ή ακριβώς στον αστράγαλο. Ταιριάζουν με κοντή φούστα και αν ναι με τι καλσόν? Είμαι 1.75 και 60 kg με λεπτές γάμπες. Ευχαριστώ!”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου αρέσουν πολύ και οι δύο επιλογές αλλά ξαρτάται από τον σωματότυπό σου το ύψος από τα μποτάκια που θα επιλέξεις. Τα μποτάκια ως τον αστράγαλο πάντα προσθέτουν πόντους στα πόδια ενώ οι λεπτές σου γάμπες θα σε κάνουν να φαίνεσαι ακόμη πιο αδύνατη και ψηλή μέσα στα μποτάκια πάνω από τον αστράγαλο. Πριν καταλήξεις δοκίμασέ τα με φούστα, γιατί ναι ταιριάζουν πολύ, ενώ το καλσόν της σεζόν είναι το μαύρο είτε οπακ είτε ανοιχτό ώστε να διαγράφει το πόδι από μέσα.

Πολλά Φιλιά


Christian Louboutin

ΕΡΩΤΗΣΗ:
“Σκέφτομαι να φορέσω μαύρο φουστάνι μίντι εφαρμοστό ντραπέ μπροστά, με κόκκινες γόβες αλλά δεν ξέρω τι χρώμα καλσόν να βάλω. Κι από πάνω να βάλω παλτό η σατέν μαύρο μπολερό; Για βραδινή έξοδο πρόκειται. Ευχαριστώ.”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Αν θέλεις να το συνδυάσεις με κόκκινες γόβες προτείνω όλο το υπόλοιπο στιλ σου να το διατηρήσεις σε χαμηλούς τόνους ώστε να αφήσεις τα παπούτσια να κλέψουν την παράσταση οπότε επέλεξε μαύρο ανοιχτό καλσόν και προτίμησε το παλτό για πανοφώρι.

Φιλάκια


Moschino

ΕΡΩΤΗΣΗ
“Γεια σας!!!! Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με μια βραδινή μου έξοδο. Θέλω να βάλω ένα πολύ σκούρο μπλε (προς το μαύρο) φόρεμα όμως δεν ξέρω με τι παπούτσια να το συνδυάσω; Σκέφτηκα χρυσά ή φούξια. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Γεια σου!!! Εξαρτάται από την έξοδο αλλά σίγουρα από τις δύο επιλογές που μου δίνεις προτιμώ το χρυσό. Είναι πιο κομψό και μπορείς να φορέσεις και χρυσά αξεσουάρ που είναι πολύ επίκαιρα φέτος.

Πολλά πολλά φιλιά


d-squared

ΕΡΩΤΗΣΗ:
“Έχω δερμάτινο παντελόνι και δεν ξέρω με τι μπορώ να το συνδυάζω για νυχτερινή έξοδο.”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Δεν μου δίνεις παραπάνω στοιχεία και ως προς το χρώμα, οπότε υποθέτω πως είναι μαύρο. Αν έπεσα μέσα θέλω να σου πω πως μπορείς να το φορέσεις με τα πάντα. Με ένα t-shirt σε χαλαρό casual στιλ και ψηλά ankle boots, με πουκάμισο ή μπλούζα ‘χαλαρή’ που θα αφήνει τους ώμους έξω. Το σημαντκό σε αυτό το στιλ είναι να φορέσεις ψηλά παπούτσια!


Gucci

ΕΡΩΤΗΣΗ:
“Γεια σας!! Το θέμα μου είναι οι μπότες και τα κιλά – έχω αρκετά κιλά παραπάνω. Οι μπότες μέχρι το γόνατο θα μου ταιριάζουν ή ούτε να το σκέφτομαι; Αν ναι με τι ρούχα να τις συνδυάσω; Περιμένω την απάντηση σας! Ευχαριστώ”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Γεια σου!!! Η ερώτηση σου είναι πολύ εύστοχη γιατί είναι πολλές οι γυναίκες που έχουν την ίδια απορία. Δυστυχώς οι μπότες μέχρι το γόνατο δεν κολακεύουν αρκετά εκείνες που τα πόδια δεν είναι το δυνατό τους σημείο αφού τονίζουν αρκετά τα γόνατα. Η μπότα στη μέση της γάμπας είναι μία καλύτερη επιλογή.

Παρ’ όλα αυτά τίποτα δεν είναι απαγορευτικό αρκεί να ξέρεις να το φορέσεις σωστά. Αν θέλεις να τις επιλέξεις μπορείς, αρκεί να φορέσεις φούστα σε ανοιχτή γραμμή τύπου 50s – ψηλόμεση – η οποία θα καλύπτει τα γόνατα και τα πρώτα τρία δάχτυλα από την αρχή της μπότας σου.

Πολλά Φιλιά

ΕΡΩΤΗΣΗ
“Το καμηλό μπουφάν ταιριάζει με καμηλό μπότες; Το 2012 είναι στη μόδα οι μπότες πάνω από το γόνατο;”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φυσικά και το καμηλό μπουφάν ταιριάζει με καμηλό μπότες – μποτάκια! Ενώ όσον αφορά στις μπότες πάνω από το γόνατο σιγά-σιγά φέυγουν από την επικαιρότητα κι έρχονται εκείνες ακριβώς στο γόνατο. Παρ’ όλα αυτά αν τις έχεις και θέλεις να τις φορέσεις φέτος είναι η ευκαιρία να το κάνεις αφού από του χρόνου θα είναι ολοκληρωτικά off.

Φιλάκια


Fendi

ΕΡΩΤΗΣΗ
“Γεια σας! Το site σας είναι υπέροχο! Θα ήθελα να ρωτήσω τι χρώμα καλσόν είναι στη μόδα κι αν μπορώ να φοράω καλσόν στο χρώμα του ποδιού σε βραδινές βόλτες. Ευχαριστώ πολύ!”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου! Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!! Λοιπόν, φέτος τα χρώματα στα καλσόν εκτός από το μαύρο οπάκ είναι ζωηρά όπως το λαδί, το μπορντό, το γκρί ακόμη και το πράσινο. Ενώ το καλσόν στο χρώμα του δέρματος που φέτος είναι απόλυτα off έρχεται να αντικαταστήσει το ανοιχτό μαύρο που αφήνει το πόδι σου να φαίνεται από μέσα.

Φιλιά πολλά!

Read More

And More