Είναι στα αλήθεια αυτό το “it” παπούτσι του 2016;

Με-όχι λίγη- ταραχή για αυτό που ακολουθεί, θα πρέπει να σου παρουσιάσουμε το “It” παπούτσι του 2016: το μυτερό, με επίπεδη σόλα, slipper, το οποίο θα μπορούσαμε να αναγνωρίσουμε ως το παπούτσι που θα διάλεγε ο Αλαντίν.

Επειδή όμως όλα είναι διαφορετικά στον Πλανήτη μόδας, οι ηγετικές φωνές του δήλωσαν το Babouche ως το must-have παπούτσι του έτους.Το παραδοσιακό Babouche κατάγεται από τη Μέση Ανατολή, όπου οι Βεδουίνοι, μονάρχες, και όλοι in between τα φορούσαν για αιώνες.

Τα babouches που προτιμούνται από τους συντάκτες της Vogue δεν κάμπτεται στο δάχτυλο του ποδιού, όπως και το μεσαιωνικό στιλ στο Μαρακές. Αντ ‘αυτού, το “it” παπούτσι του 2016 έχει μια επίπεδη και επιμήκη μύτη και μια λεία δερμάτινη υφή.

Ο οίκος Céline έχει πιστωθεί για το λανσάρισμα των Babouche στη συλλογή Resort 2016, η οποία διαθέτει το slip-on στιλ με ένα φαρδύ λουράκι και μια μεγάλη πόρπη που μπορεί να φορεθεί πίσω από την φτέρνα ή πάνω από το πάνω μέρος του ποδιού. Άλλοι σχεδιαστές που παρουσίασαν το Babouche-inpired στiλ στις ανοιξιάτικες συλλογές τους, είναι οι Narciso Rodriguez, Victoria Beckham, και Opening Ceremony.

Eσένα πως σου φαίνεται; Θα το τολμούσες;

Read More

And More