Eίσαι καλεσμένη σε γάμο; Ιδέες για να ξεχωρίσεις!

Είσαι καλεσμένη σε γάμο και είτε είσαι της τελευταίας στιγμής και θέλεις να φορέσεις κάτι που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου, ή χρειάζεσαι προτάσεις πριν βγεις για shopping, εμείς είμαστε εδώ για σένα και σου σου σημειώνουμε τις πιο fashionable ιδέες για να κάνεις μια εμφάνιση που θα ξεχωρίσει.

Το μυστικό για ένα πετυχημένο look είναι πάντα ένα ζευγάρι killer ψηλοτάκουνα για να τo ολοκληρώσεις και ποτέ, μα ποτέ να μη φορέσεις λευκό.

Mετακινήσου προς τα κάτω για να πάρεις έμπνευση από τα catwalk του καλοκαιριού!

Floral Story
//
Fendi, Blumarine

Μίνι, midi ή maxi ένα floral φόρεμα είναι ο,τι πιο επίκαιρο και φρέσκο μπορείς να επιλέξεις για έναν καλοκαιρινό γάμο.

Mαύρη ολόσωμη φόρμα

Νarciso Rodriguez, Balmain

Όταν βρίσκεσαι σε αμφιβολία, μια μαύρη ολόσωμη φόρμα είναι η τέλεια εναλλακτική ενός coctail φορέματος. Aναβάθμισε το look με εντυπωσιακά κοσμήματα.

Μini & Sparkling
//
Versace, Louis Vuitton

Ένα look κεντημένο με λαμπερές λεπτομέρειες είναι άλλη μια φρέσκια επιλογή που μπορείς να κάνεις. Διάλεξέ το στο χρώμα που σου ταιριάζει και ανάδειξέ το με minimal αξεσουάρ σε ουδέτερες αποχρώσεις.

Navy chic
//
Celine, Calvin Klein

Μια super chic επιλογή για το καλοκαίρι είναι ένα outfit σε navy blue απόχρωση. Για ακόμα πιο δυνατό αποτέλεσμα μπορείς να ολοκληρώσεις το look σε επίσης αντίστοιχη απόχρωση.

Statement skirts
//
Balenciaga, Valentino

Παίξε με το look σου επιλέγοντας μια statement φούστα από πολυτελή υλικά ή με ιδιαίτερο shape. Για να ισορροπήσεις το look κράτησε τα υπόλοιπα κομμάτια σου σε ήπιους τόνους.

Little Red Dress
//
Philip Plein, Balmain

Ένα κόκκινο φόρεμα κάνει δυνατό statement χωρίς να υπερβάλλει. Προσοχή όμως με τα αξεσουάρ! Κράτησέ τα σε τελείως minimal στιλ.

Ice Blue

Fendi, Valentino

Οι οίκοι Fendi και Valentino αποδεικνύουν αποδεικνύουν ότι η ανοιχτή, γαλάζια απόχρωση είναι ιδανική για επίσημες περιστάσεις.

Fancy pants

Miu Miu, Miu Miu

Tα φορέματα δεν είναι ο μόνος δρόμος για την γαμήλια κομψότητα. Επίλεξε το δικό σου από ένα πολυτελές ύφασμα, με εντυπωσιακό print ή κεντημένο με διακοσμητικές λεπτομέρειες και ταίριαξέ το με ένα αντίστοιχο τοπ και sexy ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Read More

And More