Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Οι πιο fashionable προτάσεις για να ξεχωρίσεις!

Υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες αυτή τη στιγμή που μιλάμε να έχεις ήδη δεχτεί μία πρόσκληση σε γάμο και να έχεις αρχίσει να προβληματίζεσαι με το τι θα φορέσεις. Αν θέλεις πραγματικά να λάμψεις, πρέπει να σκεφτείς το κάθε τι που θα φορέσεις. Το ρούχο, τα παπούτσια, η ζώνη, τα σκουλαρίκια, συνθέτουν όλα μαζί την τελική εικόνα, άρα πρέπει να δώσεις την ανάλογη σημασία.

Για αυτό η fashion editor Σοφία Σούζα είναι για μια ακόμα φορά εδώ για να σου δώσει τις καλύτερες επιλογές για να πάρεις ιδέες πριν βγεις για shopping αλλά και πολλά styling tips για να συνθέσεις το τέλειο look!

Κάνε κλικ κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις τις προτάσεις της ανάλογα με το είδος ρούχου που προτιμάς…

/
Ο στόχος σου είναι να αναδείξεις τη θηλυκότητα σου; Τότε ένα sexy φόρεμα είναι αυτό που πρέπει να αναζητήσεις. Η Σοφία σου προτείνει δύο τύπους φορέματος και πολλές ιδέες για συνδυασμούς για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό look.

Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις όλες τις προτάσεις της Σοφίας..

/
Αν θέλεις να αναδείξεις τα πόδια σου η τέλεια επιλογή για σένα είναι μια φούστα. Διάλεξε μια fullskirt ή μια σε pencil γραμμή ανάλογα με το σωματότυπό σου και ταίριαξε την με απλά tops και εντυπωσιακά αξεσουάρ. Η Σοφία σου δίνει όλα τα στιλιστικά tips που χρειάζεσαι.

Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις τις προτάσεις της…

/
Αν θέλεις κάτι διαφορετικό από τις παραπάνω επιλογές που είναι και οι πιο σύνηθεις, τότε ένα ωραίο παντελόνι είναι η τέλεια επιλογή για σένα, αφού είναι άνετο αλλά και πολύ stylish. Διάλεξε το στο μήκος και το στιλ που προτιμάς και συνδύασέ το με ψηλοτάκουνα πέδιλα και λαμπερά κοσμήματα.

Κάνε “κλικ” πάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More