Εκφραστείτε ελεύθερα ακόμη και όταν βρέχει!

Eδώ και δεκαετίες, η UGG σχεδιάζει υποδήματα με ασυμβίβαστη στάση απέναντι στην ποιότητα και τη δεξιοτεχνία. Μια μάρκα με περιβαλλοντική και κοινωνική συνείδηση που απευθύνεται σε όλους και δεν σταματά ποτέ να μας εντυπωσιάζει!

Τώρα, λοιπόν, οι ανανεωμένες RainBoots της UGG επιστρέφουν με έντονα χρώματα, που σε βοηθούν να νιώσεις όμορφη και παράλληλα ατρόμητη, κάνοντας μία έντονη στιλιστική δήλωση όπου και εάν πηγαίνεις. Λόγω της επιτυχίας που είχαν την περασμένη σεζόν, η UGG επανάφερε τα αγαπημένα rain boots, ανανεωμένα και σε νέους εκρηκτικούς ποπ χρωματισμούς. Διαχρονικά και με εξαιρετικά ευέλικτη σιλουέτα, φοριούνται παντού!

Τα αγαπημένα μοντέλα Drizlita & Tasman X, εμπνέονται από τις κλασικές σιλουέτες της UGG (Tasman και Classic Mini Boot), συνδυάζοντας το τρίπτυχο μόδα-λειτουργικότητα-αίσθηση, που αποτελεί και τη φιλοσοφία του αγαπημένου νοτιο-καλιφορνέζικου brand.

Ας τα δούμε όμως ξεχωριστά:

 

 

 

Το Drizlita είναι ένα αδιάβροχο statement παπούτσι εμπνευσμένο από τις UGG classic boots. Διαθέτοντας άνετη σόλα, με τη χαρακτηριστική sheepskin επένδυση, το Drizlita αποτελεί μια ζεστή και πολύχρωμη σιλουέτα μέχρι τον αστράγαλο, που ξεχωρίζει με τόλμη στη βροχή.

 

 

Το ευκολοφόρετο Tasman X προσφέρει στιλ και πρακτικότητα, χάρη στην πολύχρωμη αδιάβροχη σιλουέτα του που ξεχωρίζει, ενώ κρατά τα πόδια σου στεγνά. Έχοντας μία εξαιρετικά ανθεκτική εξωτερική σόλα, που προσφέρει βελτιωμένη αντικραδασμική προστασία και πρόσφυση, διαθέτει επίσης την αφαιρούμενη κάλτσα UGGplush™ από TENCEL™ Lyocell και ανακυκλωμένο μαλλί, που μπορεί να φορεθεί με ή χωρίς παπούτσι.

 

Η νέα συλλογή των UGG Rain-Boots εκπροσωπείται από τη βραβευμένη χορεύτρια-χορογράφο και ηθοποιό Parris Goebel, σε μια εντυπωσιακή καμπάνια με κίνηση στη βροχή και πολύ χρώμα! Η νέα αυτή καμπάνια, σε προτρέπει να κινηθείς και να εκφράσεις το στιλ σου αψηφώντας τον καιρό, ακόμη και όταν έξω βρέχει δυνατά!

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ζευγάρι Ugg για τις βροχερές μέρες που έρχονται!

Η συλλογή RAIN της UGG,  είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα, καθώς και στο πρώτο UGG κατάστημα επί της Αναγνωστοπούλου 4 στο Κολωνάκι (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 1088 163).

Κεντρική Διάθεση Όμιλος Φάις: 211 10 88 199

 

 

Ετικέτες

Read More

And More