Εκπτώσεις: Αγόρασε τώρα κομμάτια που θα είναι trend και την Άνοιξη!

Κορίτσια, η μεγάλη στιγμή έφτασε! Οι χειμερινές εκπτώσεις άρχισαν. Mία εποχή που οι γυναίκες κάθε ηλικίας απολαμβάνουν τη χαρά του να κάνουν μοντέρνες αγορές σε τιμές πολύ-πολύ χαμηλότερες από την αρχική αξία τους και η καλύτερη στιγμή να κάνουμε όλες μας το shopping-therapy που τόσο μας αξίζει.

Σήμερα θα κάνουμε ένα τέλειο αφιέρωμα σε αγορές που μπορείς να κάνεις τώρα με έκπτωση, αλλά να φοράς τα ρούχα που θα αγοράσεις ακόμη και την Άνοιξη, αφού ανήκουν στην λίστα με τα next best trends!

Ακολούθησε τις συμβουλές μου και αγόρασε όσα περισσότερα από τα παρακάτω κομμάτια για να είσαι super stylish και την νέα σεζόν!

Γιλέκο

Η επόμενη σεζόν θα έχει γιλέκα στα look, όπως είδαμε στα catwalk της Celine και του Saint Lurent. Ψάξε τώρα και αγόρασε το ώστε να το χαρείς αργότερα και αν δεν το βρεις στα γυναικεία πήγαινε και μία βόλτα στο ανδρικό τμήμα εκεί θα βρεις σίγουρα!

Polka dots

Δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα και (ναι!) θα είναι huge trend και το επόμενο καλοκαίρι! Ψάξε τώρα και βρεις ένα πουά φόρεμα και βάλτο στην ντουλάπα σου με έκπτωση. Ο οίκος Gucci ήταν ξεκάθαρος για την νέα σεζόν! Polka dots plz!

Μπότες μέχρι το γόνατο

Εκτός του ότι είναι μία all time classic επένδυση, αυτό το καλοκαίρι ο οίκος Saint Laurent προστάζει shorts και knee boots! Αγόρασε τις τώρα με έκπτωση και μην μείνεις στις κλασικές μαύρες, αλλά δοκίμασε και τις καφέ που είναι must have!

Jungle prints

Έχε στο μυαλό σου το iconic Versace φόρεμα της JLO και ό,τι βρεις στις εκπτώσεις σε αυτό το μοτίβο, βάλτο στο καλάθι σου αμέσως! Φέτος θα είναι μεγάλη τάση και σίγουρα θα το χαρείς είτε σε φόρεμα είτε σε top είτε σε φούστα!

Καμπαρντίνα

Ένα πανωφόρι κλασικά κομψό που σίγουρα θα πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου, γιατί πολύ απλά το φοράς με το που βγάζεις το παλτό σου μέχρι που βάζεις το …μαγιό σου! Τώρα θα βρεις σίγουρα μία σε καλή τιμή, αλλά σου προτείνω να επενδύσεις σε ένα επώνυμο brand για να την έχεις forever!

Βερμούδα

Η βερμούδα θα είναι μεγάλη τάση την Άνοιξη και σίγουρα θα την χρειαστείς για cool εμφανίσεις! Μπορείς να την αποκτήσεις, λοιπόν, τώρα με έκπτωση και να την έχεις ήδη στην ντουλάπα σου! Εννοείται την φοράς από τώρα με μπότες και αργότερα με sandals!

60’s prints

Ότι θυμίζει 60’s σε μοτίβο ή θυμίζει ρούχα και ταπετσαρία από εκείνη την εποχή πρέπει να το αποκτήσεις. Σίγουρα θα ανακαλύψεις στις εκπτώσεις κομμάτια με αυτό το print, αγόρασε τα και φόρεσε τα μέχρι και το καλοκαίρι, αφού θα είναι super trend!

Little black dress

Βασικό κομμάτι για την γυναικεία ντουλάπα. Φέτος είδαμε νέο ντεκολτέ σχέδιο και από τον Saint Luarent και από τον οίκο Versace! Ψάξε και βρες ένα μικρό μαύρο φόρεμα σε αυτό το ύφος και απόκτησε τώρα το φόρεμα που θα φορέσεις μέχρι και στο αγαπημένο σου νησί!

Νeon

Τα neon χρώματα και αυτό το Καλοκαίρι θα είναι super trend, οπότε εσύ τώρα στις εκπτώσεις ανακάλυψε κομμάτια σε αυτή την απόχρωση και βάλ’τα στην ντουλάπα σου με έκπτωση από τώρα. Φόρεμα, φούστα ή και top σε αυτό το χρώμα είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι για να είσαι very stylish την νέα σεζόν.

Τσάντα δερμάτινη

Αλλάζει το σχήμα της λίγο για την επόμενη σεζόν. Είναι με πιο μικρό λουράκι και ακουμπά στον ώμο σχεδόν, ενώ για να είσαι updated θα επενδύσεις σε μία camel απόχρωση. Ψάξε και βρες από τώρα μία ώστε να έχεις το σωστό αξεσουάρ για την νέα σεζόν!

Read More

And More