Ένα fashion challenge στο instagram που αξίζει να δεις!

H 96χρονη διακοσμήτρια και επιχειρηματίας από τη Νέα Υόρκη Iris Apfel, έχει ξεχωρίσει για το εκκεντρικό της ντύσιμο, εμπνέοντας με το στυλ αλλά και την προσωπικότητά της ακόμα και νεαρότερες fashionistas. Έντονα χρώματα, εντυπωσιακές γούνες, μεγάλα στρογγυλά γυαλιά οράσεως, ογκώδη, εντυπωσιακά κοσμήματα και αξεσουάρ είναι μερικά μόνο από τα  στοιχεία που την χαρακτηρίζουν. Μάλιστα, έχει λανσάρει και δική της συλλογή (Rara Avis by Iris Apfel)  με περίτεχνες καρφίτσες, κολιέ, σκουλαρίκια αλλά και κομψές τσάντες και πανωφόρια που έχουν την προσωπική της πινελιά.

Στην διάρκεια της καραντίνας ξεκίνησε ένα challenge στο instagram με το hashtag #IrisYourCloset και πάρα πολλοί έσπευσαν να κάνουν το δικό τους styling, με βάση το δικό της χαρακτηρισμό ύφος!Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, αλλά το πιο ωραίο είναι ότι συμμετέχουν και μικρά παιδιά που τα έχουν ντύσει οι γονείς τους στο style της Iris Apfel! Αξίζει να δεις μερικά από τα πιο εντυπωσιακά!

Μπες στον λογαριασμό της Iris Apfel στο instagram και δες κάθε μέρα και νέα kid’s styling εμπνευσμένα απο το προσωπικό της ύφος!

Read More

And More