Ένα press event γεμάτο μόδα!

Oι συλλογές και οι τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 16/17 των brands Calzedonia, Intimissimi, Tezenis και Falconeri παρουσιάστηκαν στο Press Day Εvent του Calin Group που έγινε την Tρίτη 1 Νοεμβρίου στον Πύργο Πετρέζα, σε μία ατμόσφαιρα που συνδύαζε αρμονικά το κλασικό με το μοντέρνο και σε ταξίδευε νοητικά στην ιταλική εξοχή και σε τοπία με αμπελώνες. Κάνε scroll down για να τον περιηγηθούμε μαζί!

CALZEDONIA


Τρεις βασικές τάσεις που ντύνουν με calzedonia στιλ το πόδι παρουσίασε το ιταλικό legwear brand: Dark Romance ή αλλιώς back to black. To μαύρο δεσπόζει στα καλσόν με διαφάνειες και τούλι, στολίζεται με στρας, ζωγραφικά εφέ, δίχτυ. Κυριαρχούν τα διάτρητα σχέδια και η δαντέλα, το ανάγλυφο βελούδο, τα πουά, τα αστέρια καθώς και τα υφαντά μοτίβα, οι φιόγκοι και οι λεπτομέρειες από βελούδο. Urban Street: Επικρατούν τα fun κομμάτια, τα girly prints, οι μεγάλες V ρίγες και τα longuette καλσόν. Tα αστέρια είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές ενώ τα leggings διαθέτουν τυπώματα, fun lettering και arty κεντήματα. Glitter: καλσόν με λάμψεις αλλά και street style σχέδια από βισκόζ.
Η αντρική συλλογή διαθέτει hip σχέδια αλλά και κλασικά prints όπως και η παιδική συλλογή με τα χαρούμενα χρώματα και τα fun designs.

INTIMISSIMI

Η fall/winter συλλογή επαναπροσδιορίζει το ρομαντισμό με floral prints αλλά και oriental ύφος. Τα κορμάκια έχουν τη τιμητική τους ενώ το ανδρόγυνο λουκ της knitwear collection προσδίδει άλλο τόνο στη μοντέρνα θηλυκότητα. Ζακέτες, μπλούζες και φορέματα αποτελούν την καλύτερη λύση για ντύσιμο 24/7 με ιταλική γοητεία.
Στα highlight η συλλογή-γλυκός πειρασμός που υπογράφει η Jenny Pie με σήμα κατατεθέν τη ρετρό καρφίτσα που κοσμεί όλα τα εσώρουχα.
Η αντρική σειρά χαρακτηρίζεται τόσο για τις casual αποχρώσεις όσο και για τα funky prints στα Slip/Boxers. T-shirts και πιτζάμες σε λιτό αλλά μοντέρνο στυλ ενώ τη διαφορά κάνει η καινοτομία στις υφές.

ΤΕΖΕΝΙS

Η φιλοσοφία του street style κυριαρχεί στις συλλογές Tezenis που αποπνέουν νεανική, pop διάθεση. Κυριαρχούν οι γούνινες λεπτομέρειες και οι μαλακές, ζεστές υφές. Το Lurex, η δαντέλα και οι παγιέτες προσθέτουν sparkling πινελιές στο look ενώ τα 70s trends επανασυστήνονται με unwashed, σκούρα τζιν, σουέντ και μελανζέ πλέξεις.
Underwear: Όλα τα στυλ που θέλει ένα κορίτσι τα βρίσκει εδώ.
Στα highlights η συλλογή που υπογράφει η Rita Ora με έμπνευση το black sexiness: 1 body, 2 σετ εσωρούχων κι 1 κιμονό. Κοινός παρονομαστής η δαντέλα, το βελούδο, το σατέν.
Cocconing: Πιτζάμες και easywear look για τις χαλαρές στιγμές στο σπίτι με τα πιο γλυκά και funky σχέδια.

FALCONERI


Ένα Made in Italy brand με δυνατή παράδοση στην παραγωγή πλεκτών και ενδυμάτων από κασμίρ για γυναίκες και άντρες. Εκπληκτικό tailoring, νεανικό και σοφιστικέ στυλ. Ρούχα ιδανικά για τον σύγχρονο αστικό τρόπο ζωής, φορέσιμα 24/7, που απευθύνονται σε όσους αναζητούν την ήρεμη δύναμη του ντιζάιν σε απλές γραμμές, ζεστές φυσικές υφές με έμφαση στο κασμίρ και σοφιστικέ αποχρώσεις. Η συλλογή Falconeri F/W 16-17 περιλαμβάνει τη γυναικεία και αντρική σειρά καθώς και 2 ζεστές, πολυτελείς σειρές, most wanted για κάθε it γκαρνταρόμπα:
Ultra Soft Cashmere και Ultra Light Cashmere.

Read More

And More