Ένα Σέξι Τζιν Σορτσάκι… 4 διαφορετικές εμφανίσεις

Τα τζιν σορτσάκια είναι χωρίς αμφιβολία από τα πιο καυτά κομμάτια του καλοκαιριού. Αποτελούν στιλιστική επένδυση αφού μπορούν να σε βοηθήσουν σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις και να σου λύσουν τα χέρια!

Η αγάπη των σχεδιαστών για τα κοντά μήκη αποτυπώθηκε και στο τζιν ύφασμα αυτό το καλοκαίρι. Τη σημαία κρατούν οι Dolce & Gabbana που τολμούν να αφήσουν τους γυναικείους μηρούς ακάλυπτους προς τέρψη των ανδρικών ματιών.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ
Η Lilly Allen μεταφέρει το Pop και στην παραλία! Νιώθεις έτσι και εσύ; Ακολούθησε την τάση με ένα τζιν σορτσάκι Calvin Klein και ένα μπλε μπικίνι Diane Von Furstenberg. Μια πινελιά χρώματος θα δώσει άλλη γεύση στο σύνολο …με ένα ζευγάρι γυαλιά Rayban (160.00 ευρώ).
Αν έχεις περιφέρεια απέφυγε τους περιττούς όγκους όπως πιέτες, τρούκς και τσέπες στα σημεία γιατί προσθέτουν. Η τσάντα δεν χρειάζεται να είναι οπωσδήποτε παραλίας (σύμφωνα με το λονδρέζικο στιλ της Allen τουλάχιστον), κράτησε λοιπόν μια δερμάτινη τσάντα Marni.

ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ

Η Britney Spears επισκέπτεται τα Starbucks της γειτονιάς της φορώντας ένα καυτό τζιν σορτσάκι! Μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός με clogs (δηλαδή τα ξύλινα ψηλοτάκουνα) γιατί εκτός από πολύ In τάση, βοηθάνε το πόδι να δείξει πιο καλλίγραμμο. Μπορείς να το δοκιμάσεις και εσύ με ένα τζιν σορτσάκι Nolita (κατάστημα Shop & Trade) και παπούτσια Airstep (88,50 ευρώ, κατάστημα NAK). Ένα απλό τοπ Cheap Monday ( 35 ευρώ, κατάστημα Shop and Trade) και τα αγαπημένα σου γυαλιά Carrera (154,4 ευρώ) είναι αρκετά για να ολοκληρώσουν το look.

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Τι άλλο να φορέσεις για να πας στα μαγαζιά από ένα τζιν σορτσάκι; H Rachel Bilson επιμένει στα τζιν σορτσάκια και τα συνδυάζει με φλατ σανδάλια! Ακολούθησε και εσύ το trend με ένα τζιν σορτσάκι Nolita και φλατ πέδιλα Poetic Licence (86.00 ευρώ). Ένα απλό λευκό T-shirt είναι must για μια τέτοια εμφάνιση. Αγαπάμε όλα όσα έχουν prints όπως το Dr. Denim (25.00 ευρώ). Αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι ζακέτα (για το νησί) επένδυσε σε μια cardigan με απλές γραμμές όπως είναι η Michael Kors. Βόλτα χωρίς γυαλιά δεν νοείται, για το λόγο αυτό σου προτείνουμε ένα διαχρονικό ζευγάρι Dior (357.00 ευρώ).

CLUBBING TILL LATE

Καλοκαιρινές διακοπές χωρίς clubbing γίνεται; Όχι! Πάρε μαζί σου ένα τζιν σορτσάκι με ρεβέρ όπως το Calvin Klein και συνδύασέ το με ένα πουκάμισο σε μπεζ από τον οίκο Alberta Ferretti ακολουθώντας τα χνάρια της Alexa Chung. Μία τσάντα με animal print είναι πολύ σέξι. Επένδυσε σε μια Mulberry και βέβαια μην ξεχάσεις τα μαύρα ψηλοτάκουνά σου Haralas (99.00 ευρώ)

Read More

And More