Ένα Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στο πρόγραμμά σου!

Τα Χριστούγεννα είναι μέρες χαράς. Και δικαίωμα στη χαρά έχουν όλοι. Για αυτό λοιπόν σου έχουμε την τέλεια πρόταση. Ψώνια, επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ που θα σου φτιάξουν τη διάθεση για δύο λόγους: πρώτον -και βασικότερο- γιατί θα προσφέρεις βοήθεια στα Παιδικά Χωριά SOS και δεύτερον γιατί θα περάσεις υπέροχα!  

Όλες μας θα ψωνίσουμε αυτές τις γιορτές. Δώρα για τους αγαπημένους μας, δώρα για τον εαυτό μας. Γιατί να μην το κάνουμε σωστά; Γιατί να μην εκμεταλλευθούμε την ευκαιρία και να προσφέρουμε αγάπη σε παιδιά που το έχουν ανάγκη; Υπέροχο!

Η ICB σε προσκαλεί στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Εκάλη, σε έναν χώρο μαγικό, μέσα στη φύση, για το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό ΒΑΖΑΑR, που θα πραγματοποιηθεί και φέτος με πολλή αγάπη για τα Παιδικά  Χωριά SOS!

Το BAZAAR άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, κάθε μέρα από τις 10:00 – 20:00. Προλαβαίνεις!

Θα έχεις τη χαρά να διαλέξεις υπέροχα fashion brands σε ανδρικά, γυναικεία ενδύματα, υποδήματα και accessories, όπως: GAUDI, KENDALL+KYLIE, CARRANO, FREE PEOPLE, BEVERLY HILLS POLO CLUB, LTB,  CHIARA FERRAGNI κ.α.

Όπως καταλαβαίνεις η μέρα σου θα είναι φανταστική. Θα ψωνίσεις όλα όσα θέλεις από τα αγαπημένα σου brands και ταυτόχρονα θα προσφέρεις χαμόγελα. Πολλά χαμόγελα. Γιατί μην ξεχνάς πως σκοπός του πετυχημένου αυτού BAZAAR είναι η προσφορά κι αστείρευτη αγάπη για τα παιδιά των Χωριών SOS.

Πάρε την κολλητή σου, την οικογένειά σου, διάδωσέ το στους φίλους σου και φύγαμε… Σάββατο σήμερα!

*ΜΕ THN ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS!

Είσοδοι εταιρίας:
1η είσοδος : Ηρακλείου 40-42, 14569, Άνοιξη  
2η είσοδος: Δρυάδων 7, Εκάλη

Merry Christmas to all!

Read More

And More