Ένας Άγγελος της Victoria’s Secret σχεδιάζει μαγιό και είναι φανταστικά

Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε κάποιον καλύτερο για να σχεδιάσει μαγιό, από έναν άγγελο της Victoria’s Secret. Η Candice Swanepoel, ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα του label, λανσάρει για πρώτη φορά την δική της swimwear συλλογή.

To brand έχει το όνομα Topic of C και η πρώτη σειρά με τα μαγιό θα ολοκληρωθεί του επόμενους μήνες. ‘Hδη έχει συστήσει το brand της στους follower της στο Ιnstagram, αφού έχει φωτογραφηθεί με 2 από τα βασικά item της σειράς σε έναν εξωτικό προορισμό.

 

Το πρώτο είναι ένα bikini εμπνευσμένο από τα bond girls σε pastel pink χρώμα, με high waist bottom piece, ενώ το ολόσωμο που έχει φωτογραφίσει έχει 80′s κόψιμο και βγαίνει σε πορτοκαλί και ροζ απόχρωση.

Η φωτογράφιση έγινε στην μαγευτική παραλία Amanyara, λίγο καιρό πριν η Swanepoel ανακοινώσει την δεύτερη εγκυμοσύνη της. Τον Δεκέμβριο, μετά το catwalk της Victoria’s Secret, το μοντέλο έκανε γνωστό ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της (αγόρι), και για άλλη μία φορά θα είναι μαζί με την φίλη της Behati Prinsloo, mothers to be!

Το 2018 μπήκε τέλεια για το γνωστό μοντέλο, και εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία την ολοκληρωμένη της συλλογή!

Read More

And More