Ένας effortless τρόπος να φορέσεις τις μπότες σου σύμφωνα με τη Rosie Huntington – Whiteley

Oι μπότες είναι αγαπημένα παπούτσια για τον χειμώνα, ειδικά φέτος με φορέματα και με φούστες. Τις τελευταίες σεζόν έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα τις over-the-knee μπότες και έχουν υψηλή θέση στις stylish επιλογές μας. Οι μπότες μέχρι το γόνατο επέστρεψαν ξανά αυτή την σεζόν και μάλιστα πολύ δυναμικά.

Σήμερα θα δούμε ένα look με knee boots που έκανε η Rosie Huntington – Whiteley, μας άρεσε πολύ και μπορείς να αντιγράψεις και εσύ, ίσως και αυτό το weekend. Το look της είναι με κομμάτια που όλες έχουμε και έτσι δεν χρειάζεται να κάνεις κάποιες extra αγορές.

To βασικό κομμάτι είναι ένα jean, με μαύρο πλεκτό, και σαν jacket η επέλεξε μία μαύρη γούνα που ακόμη που δίνει chic αποτέλεσμα στο σύνολο. Η Rosie φόρεσε suede μπότες μέχρι το γόνατο με αυτό το σύνολο, και όχι over-the-knee που θα επέλεγαν οι περισσότερες ή ankle boots.

Oι μπότες αυτές ήταν μεγάλη τάση μέχρι να εμφανιστούν οι over-the-knee, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν ήταν ψηλά στις επιλογές μας παρόλο που οι περισσότερες έχουμε ένα ζευγάρι στην ντουλάπα μας. Καιρός να τις ξαναφορέσουμε…

Read More

And More