Έντονα χρώματα, ξεχωριστά prints και 80’s διάθεση στην 5η ημέρα της AXDW!

Η 5η ημέρα της Athens Xclusive Designers Week ολοκληρώθηκε με μοναδικά fashion shows και πολλές εκπλήξεις! To Ζάππειο για μία ακόμη μέρα γέμισε με κόσμο της μόδας και όλοι είχαν την ευκαιρία να δουν τις νέες collection των Ελλήνων σχεδιαστών. Εχθές λοιπόν είδαμε τις εξής συλλογές:

1. MINDY by Iliana

Oι επιδείξεις ξεκίνησαν στο Ζάππειο Μέγαρο με το show MINDY by Iliana της Ηλιάνας Χαραλάμπους και τη νέα της συλλογή «Colours». Μοντέρνα κομψότητα, ρομαντισμός και θηλυκότητα στις δημιουργίες της με τις ζωντανές αποχρώσεις του φούξια, τιρκουάζ και σμαραγδί να κυριαρχούν. Τα ευφανταστα μοτίβα από ανοιξιάτικα λουλούδια και τα μοναδικά gypsy looks κέρδισαν τις εντυπώσεις ενώ στην πασαρέλα περπάτησαν και παιδιά με δημιουργίες της σχεδιάστριας.

2. Panos Apergis


Η νέα συλλογή Panos Apergis F/W ξεχώρισε με τα μοναδικά γεωμετρικά σχήματα και prints που χαρακτηρίζουν το brand. Με ethnic επιρροές και τη γήινη χρωματική παλέτα να πρωταγωνιστεί, παρουσιάστηκαν maxi και midi φορέματα, παντελόνια σε φαρδιές γραμμές, ολόσωμες φόρμες και μοναδικά παλτό ενώ δεν έλειψαν και ξεχωριστά backpacks.

3. Χριστίνα Ζαφειρίου

Ακολούθησε η επίδειξη της Χριστίνας Ζαφειρίου με τη νέα της συλλογή SS19 με λαμπερές δημιουργίες. Η Κατερίνα Στικούδη έκανε guest εμφάνιση με ένα εκρηκτικό performance όπου με τα τραγούδια της ενθουσίασε το κοινό, φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία της σχεδιάστριας σε κίτρινο χρώμα. Στην επίδειξη παρουσιάστηκαν ξεχωριστά jackets με κεντημένες λεπτομέρειες, μοναδικά βραδινά φορέματα ενώ στα περισσότερα looks κυριάρχησαν οι έντονες αποχρώσεις όπως κίτρινο και φούξια.

Η 5η ημέρα της AXDW ολοκληρώθηκε με τη νέα συλλογή haute couture s/s19 που παρουσίασαν οι Mi-Ro στον εκθεσιακό χώρο της Σχολής Καλών Τεχνών. Για να δεις όλα όσα έγιναν εκεί κάνε κλικ εδώ

Το μακιγιάζ των επιδείξεων της AXDW επιμελείται ο Φρέντυ Καλομπράτσο και η σχολή Freddy Makeup Stage, ενώ τα υπέροχα χτενίσματα της 5ης ημέρας δημιουργήθηκαν με τα καινοτόμα προϊόντα hairstyling Rene Furterer υπό την καθοδήγηση του Hλία Καραχάλιου και της ομάδας Ilias &Staf

 

Read More

And More