Εντυπωσιακά show χθες στο Παρίσι!Ποιοι μεγάλοι οίκοι έδειξαν τις συλλογές τους

Κάθε μέρα στο Παρίσι οι μεγάλοι οίκοι παρουσιάζουν τις νέες τους συλλογές για τον επόμενο χειμώνα με amazing show που παρακολουθούμε εδώ στο Tlife από την πρώτη μέρα!

Alexander McQueen

H καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Sarah Burton λίγο πριν την παρουσίαση στης συλλογής δήλωσε:” Tι να πεις σε ένα κόσμο που έχει τόσο…θόρυβο, η νέα μου συλλογή ήθελα να είναι γειωμένη, έντονη και ηρωική”. Γυναίκες πολεμιστές με έντονα στοιχεία της σκωτσέζικης κουλτούρα περπάτησαν χθες στο catwlak και για μία ακόμη φορά είδαμε μία συκλονιστική collection. Πατρόν που μόνο αυτός ο οίκος μπορείς να δημιουργήσει, φορέματα που δεν μπορείς να ξεχάσεις και μπότες που δεν τελειώνουν…πουθενά δημιούργησαν την νέα Alexander McQueen γυναίκα!

Giambattista Valli

στολίδια έδωσαν στην συλλογή μία χαριτωμένη αίσθηση, πέρλες, λουλούδια, head pieces από κρύσταλλα , φιόγκοι και γκλίτερ στα μάτια χάρισαν μία αίσθηση Παριζιάνικης κομψότητας στο catwlak. Ροζ χρώμα σε a line πανωφόρια, black gowns με off shoulder σχέδιο και denim logo σύνολα συνδυασμένα με tweed σακάκια και loafers για την επόμενη σεζόν.Απλά τέλεια!

 

Read More

And More