Eres: Οι νέες συλλογές του luxury brand με τα elegant εσώρουχα και τα stylish activewear

Η Eres είναι ένα από τα luxe brands εσωρούχων που αγαπούν οι γυναίκες εδώ και χρόνια. Τα items που υπάρχουν σε κάθε συλλογή είναι τόσο διάσημα για τη φίνα ποιότητά τους, τις περίτεχνες ραφές, την τέλεια εφαρμογή.

Κάθε χρόνο το brand μένει πιστό στις τάσεις και δημιουργεί τις new collection με γνώμονα την αισθητική από την αρχή της καριέρας του, αλλά και τα trends που απασχολούν τα δρώμενα. Η Eres λοιπόν, για ακόμα μια σεζόν υλοποίησε αυτή τη συλλογή που θα σε κάνει να την ερωτευτείς, είναι γεμάτη απαλά, παστέλ και πιο σκούρα χρώματα και ξεχωρίζει για τη δαντέλα, το σατέν και τα υφάσματα που “αγκαλιάζουν” με αγάπη τη γυναικεία σιλουέτα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ KAI ΔΕΣ ΤΗ LINGERIE & HOMEWEAR ΣΥΛΛΟΓΗ

Επιπλέον, η Eres παρουσιάζει την πρώτη activewear συλλογή με την οποία θέλει να γιορτάσει την ελευθερία του σώματος και τα σπορ που κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν πιο δυνατές, όπως γιόγκα, pilates, χορός.

Αν ψάχνεις το ιδανικό outfit για τη γυμναστική σου, τότε δοκίμασε τη new collection της Eres, η οποία βασίζεται στις σκούρες αποχρώσεις και στην sporty elegant αισθητική. Τοπ σε loose γραμμή με κουκούλα, sports bras και κολάν σε διάφορα μήκη, hoodies και tracksuits, είναι μόνο μερικά από τα new in items που θα βρεις στη νέα συλλογή. Επιπλέον, η Eres λανσάρει και ισοθερμικά ρούχα που προσαρμόζονται σε κάθε είδος άσκησης, ακόμα και στις outdoor προπονήσεις, ώστε οι καιρικές συνθήκες να μην στέκονται εμπόδιο στην άσκηση της κάθε γυναίκας.

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που είναι σχεδιασμένα απο γυναίκες και απευθύνεται αποκλειστικά στο γυναικείο κοινό, είναι δημιουργημένα από τα πιο ποιότητα υφάσματα και τις πιο περίτεχνες ραφές για να έχουν αντοχή και προσαρμόζονται άψογα στη σιλουέτα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΝΕΑ ACTIVEWEAR

Read More

And More