Eσύ πόσο συχνά αντικαθιστάς το σουτιέν σου με ένα καινούργιο;

Το σουτιέν όπως πολύ συχνά έχουμε γράψει, είναι βασικό κομμάτι για την εμφάνισή μας ώστε να νιώθουμε και να είμαστε όμορφες μέσα στο σύνολό μας. Έχεις όμως αναρωτηθεί πόσο συχνά πρέπει να αντικαθιστάς ένα σουτιέν; Κάθε τρία χρόνια, δύο χρόνια, ένα χρόνο; Όχι, όχι, Όχι. Κάθε έξι μήνες! Ναι, καλά διάβασες…

Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες από ειδικούς, το σουτιέν σου πρέπει να το αλλάζεις κάθε λίγους μήνες. Γιατί τόσο συχνά; Όταν το φοράς τόσο συχνά χάνει την ελαστικότητα, όχι μόνο λόγω χρήσης, αλλά και λόγω πλύσης και φθοράς.

Παρόλα αυτά μελέτες έχουν δείξει ότι 8 στις 10 γυναίκες αλλάζουν το σουτιέν τους μετά από ένα τουλάχιστον χρόνο. Μία γυναίκα μπορεί ξοδέψει 300 ευρώ για ένα φόρεμα αλλά να το συνδυάσει με ένα όχι και ένα τόσο καινούργιο και σταθερό (κάποιες φορές) σουτιέν. Αυτό είναι λάθος γιατί η σωστή στήριξη δίνει αυτοπεποίθηση και το συνολικό look αναδεικνύεται πιο σωστά. Το βασικό επίσης είναι ότι ένα λάθος σουτιέν δημιουργεί προβλήματα στο λαιμό και στο αυχενικό, με αποτέλεσμα να έχεις σιγά και πιο σοβαρά θέματα όπως πονοκεφάλους και πόνους στο σώμα σου.

Σκέψου λοιπόν πότε άλλαξες το σουτιέν σου και οργάνωσε σύντομα την επόμενη βόλτα σου στα μαγαζιά με εσώρουχα!

 

Read More

And More