Εσύ θα φορούσες παπούτσια της Cameron Diaz;

H Cameron Diaz παρουσίασε την πρώτη συλλογή παπουτσιών της σε συνεργασία με το brand Pour La Victoire – χρησιμοποιώντας τη νέα εταιρική σχέση της με το εμπορικό σήμα για τον εξορθολογισμό και την βελτίωση της αισθητικής του.

Όταν ήρθα για πρώτη φορά στην PLV, είδα τις δυνατότητες του, επειδή ήταν ένα εμπορικό σήμα που δεν είχε πραγματικά τη δική του ταυτότητα, δήλωσε η Diaz. Ήταν λίγο από όλα. Το είδα λοιπόν σαν μια ευκαιρία να συμβάλω στη δημιουργία του … Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι εργάστηκε πολλές ώρες στο στούντιο της PLV, προκειμένου να δημιουργηθεί μια συλλογή που θα την ικανοποιεί- παρά το γεγονός ότι δεν έχει επενδύσει η ίδια στην εταιρεία. Η Diaz υποστήριξε ότι δεν θέλει να είναι το πρόσωπο της συλλογής, και τα παπούτσια δεν θα φέρουν το όνομά της, αλλά ελπίζει ότι οι γυναίκες θα συνδεθούν με το στυλ των παπουτσιών με το δικό τους τρόπο .

Δεν θέλω τα κορίτσια να φιλοδοξούν να είμαι εγώ. Ούτε να φορούν ένα παπούτσι που θα φορούσα εγώ. Θέλω να βλέπουν τους εαυτούς τους σε αυτό το παπούτσι!

Read More

And More