Ετοιμάζεσαι να αγοράσεις καινούριο πανωφόρι; Μάθε ποιες είναι οι τάσεις φέτος!

Το πανωφόρι μπορεί είναι προϋπόθεση για τον Χειμώνα αφού τις κρύες μέρες και νύχτες είναι αδύνατο να βγεις έξω χωρίς να φορέσεις κάτι από πάνω. Εκτός του όλου πρακτικού ζητήματος λοιπόν θέλω να σου πω πως δεν υπάρχει κάτι πιο κομψό και όμορφο, από ένα ντύσιμο που ολοκληρώνεται σωστά από το κατάλληλο πανωφόρι.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις ντυθεί, βαφτεί, χτενιστεί κι όταν φτάνει η ώρα να κουμπώσεις το πανωφόρι σου και να κλείσεις την πόρτα πίσω σου το είδωλο που αντικρίζεις στον καθρέφτη δεν σου αρέσει και τόσο πολύ.

Τα πανωφόρια λοιπόν ποικίλουν και ανάλογα με το τι επέλεξες να φορέσεις θα πρέπει να συνδυάσεις και το κατάλληλο μπουφάν, jacket ή γούνα,κάπα ή αυτό τέλος πάντων που ταιριάζει στο look σου.

Τι είναι όμως φέτος τάση τι φοράω από πέρυσι και σε τι πρέπει να επενδύσω;

Αυτή η σεζόν έχει πραγματικά τα πάντα και σίγουρα θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι,εγώ σου ετοίμασα ένα οδηγό με τις μεγαλύτερες τάσεις όπως τις είδαμε στα catwalks και εσύ θα διαλέξεις το επόμενο πανωφόρι σου.

Εnjoy

Γούνα

Και αυτή τη σεζόν λοιπόν για καλή μας τύχη, η γούνα έχει την τιμητική της και οι σχεδιαστές την έδειξαν σε όλες τις εκδοχές της. Oversized αλλά και cropped, σε ζωηρές αλλά και ουδέτερες ή παστέλ αποχρώσεις. Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι στην αγορά υπάρχουν πάρα πολλές fashionable faux επιλογές. Η γούνα δεν είναι πλέον το πανωφόρι που θα φορέσεις με το βραδινό σου σύνολο αλλά σύμφωνα με τον οίκο Celine θα την συνδυάσεις μετ τα jean σου σε καθημερινά σύνολα.

Παλτό με έντονους ώμους

Ότι χρώμα κι αν επιλέξεις, όποιο μοτίβο κι αν προτιμήσεις, πάντα θα βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις σου. Φυσικά και μπορείς να το συνδυάσεις από το αγαπημένο σου jeans και sneakers, μέχρι το cocktail φόρεμά σου και high heels. Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσεις ένα που θα σε ανανεώσει στιλιστικά… αλλά και ψυχολογικά; Φέτος οι ώμοι είναι πιο έντονοι και σίγουρα το maxi είναι το πιο δυνατό μήκος για αυτή την σεζόν, ο οίκος Balenciaga ήταν ξεκάθαρος για το new coat, και αν θες να είσαι stylish οφείλεις να το ξέρεις.

Δερμάτινα

Kάθε χρόνο τα δερμάτινα είναι μέσα στις τάσεις αλλά φέτος τα δερμάτινα παλτό ή καμπαρντίνες είναι best seller.Η Μatrix αισθητική δίνει το ύφος της σεζόν και το δερμάτινο πανωφόρι σου και βεβαίως δημιουργεί μία αίσθηση μυστηρίου και υπεροχής!Είναι μία επένδυση και σίγουρα θα το φορέσεις για πολλές σεζόν ακόμη.

Shearling jacket

Στο catwalk του οίκου Chloe το jacket που φορούσε η Kaia Gerber το shearling jacket είναι so stylish και πλέον δεν το φοράς μόνο με casual σύνολα αλλά με πολλά αέρινα φορέματα και γενικά γίνεται το αγαπημένο σου πανωφόρι για φέτος. Χρώματα γήινα ή και μαύρο για όσες θέλουν διαχρονική αξία στο ύφος, μία επιλογή που αξίζει να βάλεις στην ντουλάπα σου αυτή την σεζόν

Νeon

To τολμηρό αυτό ύφος καθορίζει και μία μεγάλη τάση για αυτή την σεζόν.Όσο πιο φωτεινό τόσο πιο στιλάτο. Διάλεξε ένα έντονο χρώμα και δώσε στην χειμερινή σου εμφάνιση το twist που χρειάζεται. Τολμηρή επιλογή αλλά σίγουρα stylish αν το αποφασίσεις.

Kάπα

Σοφιστικέ επιλογή για εσένα που θες να δώσεις στο ντύσιμο σου αέρα απο 70s! Μακριές ή κοντές θα δώσουν στην εμφάνιση σου πολλά plus και θα αλλάξουν το καθημερινό σου ύφος. Θα βρεις πολλές επιλογές αλλά σου προτείνω μάλλινη και σε basic απόχρωηση.

Pied de poule

Mία μεγάλη τάση όσων αφορά τα prints δεν θα μπορούσε να λείπει από τα πανωφόρια. Δημιούργησε σύνολα που θα κάνουν την διαφορά και θα φέρουν γαλλικό αέρα στο style σου με μία κίνηση.

Read More

And More