Ετοιμάζω βαλίτσα μοναχά για πάρτη σου! Τα must της πασχαλιάτικης εξόρμησης!

Ετοιμάζεις βαλίτσα για την πασχαλινή σου εξόρμηση; Εμείς σου δίνουμε ιδέες για τα βασικά κομμάτια που θα χρειαστείς! Εσύ βέβαια θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου, τις παραμέτρους του προορισμού γιατί διαφορετικό dress code επιβάλλει το νησί και διαφορετικό το χωριό!

Βαλίτσα και Τσάντα Longchamp

Ξεκινάμε τα απαραίτητα για το ταξίδι με τη βαλίτσα και τη τσάντα! Προτίμησε να ταξιδέψεις με μια τσάντα σε μέγεθος οvernight bag μέσα στην οποία θα χωρέσεις τα βασικά του ταξιδιού!


Φόρεμα
Singoalla 95.00 ευρώ

Ο συνδυασμός nude με μαύρο είναι απόλυτα chic για βραδινές εξόδους! Επένδυσε σε ένα φόρεμα με κάθετες ρίγες που λεπταίνει και επιμηκύνει τη σιλουέτα!


Πλατφόρμες Nine West 65.00 ευρώ
Απέφυγε τα πολύ ψηλά τακούνια και προτίμησε να πάρεις μαζί σου ένα ζευγάρι πλατφόρμες με έμφαση σε φυσικά υλικά όπως ο φελλός ή το ξύλο!


Φόρεμα Fullah Sugah 29.90 ευρώ
Φυσικά από τη βαλίτσα σου δεν μπορεί να λείπει ένα φλοράλ κομμάτι! Μπορείς να φορέσει το μίνι φόρεμα το πρωί με φλατ παπούτσια και χακί τζάκετ σε cargo γραμμή ή το βράδυ με πλατφόρμες και δερμάτινο τζάκετ!


Τζάκετ Gap 119 .00 ευρώ
Τα πανωφόρια σε cargo γραμμή μπορούν να “χρησιμοποιηθούν” σε πολλές περιστάσεις! Μπορείς να το φορέσεις τόσο με ένα απλό τζιν και ένα πουλόβερ όσο και με ένα μίνι φόρεμα και ψηλά παπούτσια!

Μαντήλι Αlexi Αndriotti 10.00 ευρώ
Παίξε με το στιλ σου προσθέτωντας αξεσουάρ με χρώμα! Φόρεσε το μαντήλι με ένα απλό πουκάμισο ή ακόμα και περασμένο στα μαλλιά για να πετύχεις vintage look!

Μαρινιέρα Pull & Bear 14.00 ευρώ
Οι ρίγες είναι το απόλυτο φετινό must. Κάνε τη διαφορά παίζοντας με ρίγες σε άλλα χρώματα εκτός από το καθιερωμένο συνδυασμό του γαλανόλευκου!


Ζακέτα debenhams.com 29.00 ευρώ
Η επιστροφή στη φύση απαιτεί χρώμα και φρεσκάδα! Μην φοβηθείς να ανασύρεις από την ντουλάπα σου τα πιο έντονα χρώματα!

Παντελόνι Donk Chino Navy, Dr Denim
Το τζιν παντελόνι είναι φυσικά η πιο κοινότυπη επιλογή! Δώσε έμφαση στο στιλ σου με ένα παντελόνι σε γραμμή chino σε σκούρο μπλε.

Παπούτσια All Star 65.00 ευρώ
Εάν η άνεση είναι το ζητούμενό σου πάρε μαζί σου ένα ζευγάρι All Star στο αγαπημένο σου χρώμα και συνδύασέ τα με ένα μίνιμαλ παντελόνι και απλό αθλητικό τοπ!

Read More

And More